- İsim
- Ozan
- Araç
- Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus
Bende kurbanlık kesim alanında bir passatı sökerken gidip ayak üstü aldıydım
Merhaba @ibragah hocam. Kendi aracım golf 7.5 olduğundan almış olduğum logo kamera Passat b8.5 logo kamerasıdır. Tırnakların uymama diye bir sorunu yok çünkü alt mekanizma da kameralı bagaj açma koluna döndü. Yeni logonun et kalınlığı az olduğundan bu olumsuzluk ile karşılaşılıyor. Normalde bugün bu durum bitmişti yalnız dün Ankara'da meydana yağmurdan dolayı çoğu yerleri su bastı ve elektrik kesintilerine neden oldu. İmal ettirdiğim yerde ki dükkanda da 3D yazıcıda kendisini kapattı doğal olarak. Bugün yeniden baskıya devam ettirdim. Bugün bitmesi gerekirken işlem pazartesiye kaldı artık. Ön panjurada kendim ACC retrofiti yaptırdığım zaman yeni nesil logoyu direk taktım ve dayson gibi bir yapıştırmaya ihtiyaç duymadan ACC'li yeni logoyu direk tırnaklarını oturttum. Belki 7 ile 7.5 arasında ki panjur farkından dolayı siz böyle bir uğraşıya girmiş olabilirsiniz diye düşünüyorumEski kapaktaki ve yeni kapaktaki logoları sökup yeninin uymayan tırnaklarını iptal edip dayson ile eski kapaga takma işlemi kulaga nasil geliyor? Benimkisi fikir denemeden bilemem. Ama on parjura 7.5 logosunu o sekilde yapmistim ben.
Teşekkür ederim hocam, sizlerin takdirine…Elinize saglik gayet guzel olmuş
Teşekkür ederim hocam, sağolunelinize sağlık güzel bir iyileştirme olmuş..