Ihı 140 hibrit turbo modifiyesi

Ben aracıma günlük biniyorum yarı yarı sakin veya hızlı
Hybrid turbo işleminden sonra motor yorulur mu
200 ps üstü guclerin mekanık arıza cıkartma potansiyeli yüksek olacagı fıkrındeyım. Yazılımcı arkadaslardan daha net bilgi alabılırsın. Ankara rsa mert bey vardı ( bu forumdada birara aktifti) ticareti için karekterinden ödün verecek biri değil 1.6 tdi golf 1449 big turbosundan beri takıp ediyorum.artıları eksileri teknik verileri ile seni aydınlatacagını düşünüyorum.

şuanki setupta 102 derece üzerine çıkamadım. bence bir kontrol ettirin.
YouTube da vs videolara baktımda 115-120 ulaşan hatta 130 a ulaşan çok araç gördüm çok ilginç 100 den 220-230 a çıktığınızda yağ sıcaklığı 102 üzerine çıkmıyorsa muhteşem

YouTube da vs videolara baktımda 115-120 ulaşan hatta 130 a ulaşan çok araç gördüm çok ilginç 100 den 220-230 a çıktığınızda yağ sıcaklığı 102 üzerine çıkmıyorsa muhteşem
açıkçası 200 üzerine çok çıkan birisi değilim ve bulunduğum şehirde 200 üzerinde uzun süre gidilecek bir yol yok.

Bu okuduklarım karşısında biraz bildiklerimi karıştırdım 😂
Genel bi soru ile toparlamak isterim sizce
1-IHI 140 turbo+yazılım
2-IHI 140 hibrit turbo + yazılım
Bu ikisi arasında hangisi motor sağlığı kulllanım açısından iyi olur günlük kullandığım araç için düşünüyorum çünkü

Bu okuduklarım karşısında biraz bildiklerimi karıştırdım 😂
Genel bi soru ile toparlamak isterim sizce
1-IHI 140 turbo+yazılım
2-IHI 140 hibrit turbo + yazılım
Bu ikisi arasında hangisi motor sağlığı kulllanım açısından iyi olur günlük kullandığım araç için düşünüyorum çünkü
daha ilerisine gitmeyecekseniz IHI 140 turbo+yazılım yeterli.

Konuyu tam anlamıyla hakim olmadığım halde bu işlem bana daha sağlıklı geliyor ama ne düzeyde fark olur değer mi değmez mi benim arabadaki turboya göre
bak soldaki IHI140'lık sağdaki orjinal 122lik turbo sence fark yaratmaz mı :)

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    239.1 KB · Görüntüleme: 40
Fark olmaz olur mu hocam iki katı gibi
Siz günlük biniyorsunuz değil mi araca
Ihı hybird setup günlük Cook rahat kullanılır araçta normal kullanımda herhangibi bir yakıt artışı vs de olmaz günlük çok rahat pompa benzini ile kullanılabilir ama siz derseniz ben normal güç yerine daha daha fazla güç istiyorum o biraz günlükten çıkar

Geri
Üst Alt