Hocam şerit takip kodlaması bütün R linelarda oluyor mu?Golf 7.5 Rline aracımı sattıktan sonra alternatifleri değerlendirip istediğim a3 sedan kasa 35tfsi için kendime bir süre daha verdim.Bu yüzden hem denemek istediğim hemde piyasada ikinci eli kuvvetli olan yine Golf’ü tercih ettim.Aracım bu kez 8 Rline. 2021 model 34 binde mercan kırmızı renginde.Opsiyon olarak
İq led light
Bergoma 18 jant’a sahip. Dün aldıktan sonra ikinci kez kullanma sebebi İlker abiye gidip eksik olan kaput amortisörünü takıldı.
Ayrıca hem birkaç gizli özellik hemde şerit takip kodlamasını yaptı sağolsun.İkinci eklemem eibach yay siparişi verdim haftabaşı gelir haftaiçi eibach yay ve hr 12/15 spacerlarımı taktıracağım.
Ön camda kamera olması gerekiyor aracınızın iq led light opsiyonlu mu ?Hocam şerit takip kodlaması bütün R linelarda oluyor mu?
maşallah hızlı giriş olmuş. pro kit bence de doğru tercih, konforundan aşırı memnunum.Sipariş verdiğim eibach pro kit yaylar bu sabah kargo şubesine iner inmez gidip aldım.Sonra doğruca maslak sanayiye.Önceden yaptırdığım vernikli appler de hazırdı onları da oradan aldım.Sonrasında başladık montaja eibach yaylar takıldı,hr spacerlarım aracın üzerinde yerini aldım.Plakaları taktırdım.Birde 8r larda yer alan çamurluk spoilerini araca ekledim.Kargoda iki takım yay geldi biri de sportline 4.5 cmdi ama araştırmalarım neticesinde 3.5 pro kit takmaya karar verdim.Hatta siparişi verdiğim Yavuz abi bile resmini görünce yanlışlıkla 4.5 takmadınız dimi soruyordu
Biraz hızlandırılmış işe koyuldum.Bi ön cam filmi siyah ayna kapakları ve kayar led sinyaller ile tamamlarım büyük ihtimal.maşallah hızlı giriş olmuş. pro kit bence de doğru tercih, konforundan aşırı memnunum.