tevfik_10
Üye
Ahh beBence yeterli 15 mm hocam @tevfik_10.Çarşamba günü geçen hafta aracımı well club otoparkında aldım sizin araçta oradaydı plaka tanıdık gelmişti.

Ahh beBence yeterli 15 mm hocam @tevfik_10.Çarşamba günü geçen hafta aracımı well club otoparkında aldım sizin araçta oradaydı plaka tanıdık gelmişti.
Hocam aracın eski sahibiyle orada buluşmuştuk çok düşmez sanırım ben akmerkezdeyim etilerde sizin düşerse beklerim.Ahh bearacınızı 5 katdan fark ettim. Bi maşallah göndermiştim
ben büdotek teknoparktayım hafta içi tekrar yolunuz düşerse muhakkak tanışalım bir kahve sözüm olsun.
Teşekkürler.Arkaları servisten almıştım önleri aliexpresten temin edildi yine 1 takım olarak.Servis malı ile hiçbir farkı yok tercih edilir çünkü serviste sırf arkalar 800 civarında olmuştu.Maşallah, çiçek
Çamurluk flapları orjinal mi, maliyet ve temin noktası neresidir
Dün akşam bi yıkama gecesi yaptıkSerhan ‘da uğradı yanım malum mekanımıza
19 8R jantı estoril taksam mı diye düşünüyorum.
Sıfır araç bulmak zaten imkansız ötesi öyle söyleyeyim.İkinci ellerde de rakamlar çok yüksek.Aracımı satıp o kadar fark eklemek istemedim birden.Bir sonraki tercihim olacak kendisi kısmetse.A3 sedan icin neden sure verdiniz ? Arac mi bulamadiniz ?
bergamolar boşa mı çıkıyor yoksaDün akşam bi yıkama gecesi yaptıkSerhan ‘da uğradı yanım malum mekanımıza
19 8R jantı estoril taksam mı diye düşünüyorum.
Sanırım değiştirmeyeceğim jantları 19 replika ile bu şekilde devam gözüken.bergamolar boşa mı çıkıyor yoksa![]()
Bir hikayenin daha sonuna geldik gittiği yeri mutlu etsin rengiyle duruşuyla güzel araçtı.Bizde başka nasiplere bakacağız kısmetse.