Sn @FurcHT hocam dsg yi kullanan bir daha vazgeçemiyor.Evet sorun çıkarmıyor mu çıkarıyor şans işi ama şu kadarını söyleyeyim 10 dk aracımı kullanıp (polo dsg) ön yargılarından vazgecip dsg yi seçen arkadaşlarım var.Tekrardan hayırlı olsun saygılarımla"DSG ye 10bin tl istemeleri ve kronik sorunları sebebiyle yanaşmak istemedim açıkcası"
Bunların yanında çok daha çoğunlukta olan sorunsuz binlerce km yapanda var ama. Garanti uzatmaya gerek yok bence. Servis dışında bakım vs yaptırmadığınız sürece iyi niyet garantisi adı altında hallediyorlar herşeyi zaten. Bence imkan vars DSG zevkinden mahrum kalmayın.Çok kararsız bırakıyorsunuz DSG konusunda Yalnız daha 1. haftasında kavrama sorunu alan mı dersiniz, servisten çıkamayan mı dersiniz, 10bin TL fark verip bunlarla hiç uğraşmak istemiyorum. Bunun yanında DSG korkusundan insanlar extra garanti uzatımı yaptırmak zorunda kalıyor.
Hocam 2 seneyi geçti, dolayısıyla garanti de bitti. Ama kafam rahat. Sorun çıkarsa da ücretsiz-hadi en fazla işçilik ücretiyle- hallediyorlar zaten. Garanti varken o ücreti de almıyorlar.@fcsrn Eren Hocam iyi akşamlar. Ne kadar zamandır DSG kullanıyorsunuz? Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? İnanın DSG den uzak durmamın sebebi arızaları. Çok kararsız kaldım bu konuda. 10 Bin TL fark verip arıza verecek mi acaba diye düşünmek çok sıkıcı bir durum.