- İsim
- Mehmet MAKAS
Aracınız hayırlı olsun gerçekten güzel opsiyonlar. Güzel günlerde kullanırsınız umarım.
Gürkan Hocam, 2017 şasi tarihli olması çok iyi olmuş. Tüm dünyada her yılın 2. döneminde üretilen araçlar bir yıl sonraki model olarak anılırlar. Aracınız demek ki Temmuz ayı içinde üretilecek ve aslında2017 model olacak. Türkiye'de değişen kanun uyarınca 2012 yılından itibarenmodel değişimi yılın son gününe taşınmıştır. Türkiye'de 31.12.2012 tarihinde satılan araç, bize verilen ruhsatta 2012 model görünürken, Almanya'da 2013 modeldir.@HaK Hasan Hocam merhabalar, aracin siparis bilgilerini az once mail attilar. Model Yilinda 2017 diye belirtmisler. Arac 2017 model mi bu sekil ?
Ekli dosyayı görüntüle 4140
İçiniz rahat olsun hocam. DSG kullanırken dikkat edilecek bir kaç husus var, bunlara dikkat edilmesi ve alışkanlık edinilmesi halinde uzun süre sıkıntı çıkarmaz. Forumun konuları içinde bu hususları bulup bilgi edinebilirsiniz.@HaK Çok sağolun Hasan Hocam tek endişem DSG sorun çıkarmaz inş. Umarım hayırlı olur.
hayırlısı olsun hocam kendi özel aracınızı beklemek zevklidirAraca bu sabah ACC donanimini da eklettim son dk de, beklemesi kaldi artik Umarim geldiginde guzel bir indirimde koparabilirim.
Acc yi kullandikca iyiki almisim diyeceksiniz. Tekrar gule gule kullanin heyecanli gunler sizi bekliyor.Araca bu sabah ACC donanimini da eklettim son dk de, beklemesi kaldi artik [emoji4] Umarim geldiginde guzel bir indirimde koparabilirim.
evet acc epey heyecanlı oluyor hocam. iyiki diyeceksiniz. bizleri hatırlayın
Bana ACT aldırdılar hocam@jajaja GolfTutkusu.com unutulacak gibi degil hocam, bu forumdaki sicaklik cok baska gercekten. Sadece bu forum dahi insana Golf aldirabilir.
Sn.@jajaja hocamın dediğine harfiyen katılıyorum.Saygıdeğer hocalarımın tavsiyesi üzerine sipariş listemi Beyazdan Tungsten gri ye Madrid ten Urbana dönüştürdüm 125 den ACT ye geçtim.Kısaca her ayrıntı hocalarımın önerisine göre düşünüldü. -"GolfTutkusu.com unutulacak gibi degil hocam, bu forumdaki sicaklik cok baska gercekten. Sadece bu forum dahi insana Golf aldirabilir.-" Birçok forumda bulundum ama gerçekten beni etkilemeyi başaran Golftutkusu.com oldu.Umarım bu ortam bozulmadan devam eder Şimdi Audi Mercedes BMW yerine Golfü tüm ayrıntılarıyla düşünüyorsam gerisini siz getirin Teşekkürler saygılarımla@FurcHT hocam ısrarla 18" durban öneriyorum size. Bakın bu işin geri dönüşü yok
Yakın zamanda bu pişmanlığı yaşadım, sizinde yaşamanızı istemem. Bizim Tungsten Gri'lerde Durban efsane bir görüntü sunuyor.