12 Mayıs’a kalmaz. En geç 10 Mayıs gelir.neptune hellas demirledi kaldı yunanıstanda ,yola çıkmasını bekliyoruz
12.05.2023 12:00:00
tahmini limana yanaşma tarihi
12 Mayıs’a kalmaz. En geç 10 Mayıs gelir.neptune hellas demirledi kaldı yunanıstanda ,yola çıkmasını bekliyoruz
12.05.2023 12:00:00
tahmini limana yanaşma tarihi
fatura seçimden sonraya kalır herhalde12 Mayıs’a kalmaz. En geç 10 Mayıs gelir.
Hocam sanırım listeye yazılmışsınız listeden size sıra gelince ve yukarıda da yazdığım gibi şans ve sabra bağlıyorum ben aylarca bekledimOpsiyonlama şansımız nasıl oluyor ? Opsiyonlama olmadı
Valla gemi Mısır’a gidiyor. İnşallah çok dolaşmaz. Fatura seçimden sonraya kalmasa iyi olur.fatura seçimden sonraya kalır herhalde
12 si Türkiye varış , fatura seçimden sonraya kalacak , inşallah gemi geldi zammı yemeyizValla gemi Mısır’a gidiyor. İnşallah çok dolaşmaz. Fatura seçimden sonraya kalmasa iyi olur.
St mi söyledi 12 Mayıs’ı? Ben gemi izleme kısımlarında göremiyorum.12 si Türkiye varış , fatura seçimden sonraya kalacak , inşallah gemi geldi zammı yemeyiz
Safiport liman sitesine gelince gelecek olan gemiler yazıyor orda gördümSt mi söyledi 12 Mayıs’ı? Ben gemi izleme kısımlarında göremiyorum.
Zaten 1 gün gidiş 2 güb dönüş 1 gün de orda kalsa 4 gün oluyorSt mi söyledi 12 Mayıs’ı? Ben gemi izleme kısımlarında göremiyorum.
hadi inşallah seçim öncesi olsunda kurtulalaımEnes arkadaş yazmış, gümrüğe 1 günde girebilir. Demek ki 2 gün içinde fiyat sabitlenir.
Doğrudur. Ama sonuçta gemi yanaştıktan sonra 2-3 günden fazla almaz gümrük işlerinin bitmesi. Devletimize para lazımAraçlar diliskelesi efesanport a indiriliyor gideceği bayiyinin alanları var oraya çekiliyor, gümrükleri açılıyor ve ithalatları tamamlanıyor. Ayrıca bir gümrük sahasına çekilmiyor araçlar hepsi efesanportta hallediliyor. Bizim araçların ithalatının tamamlanması yaklaşık 1.5-2 gün sürdü ithalat tamamlanınca fiyatlar sabitlenir uygulamada yeri geliyor 10 günü aşan gecikmeler olabiliyor uygulamaya çok bel bağlamamak lazım.