Selamlar,gemi üzerinde ki aracın Tr gümrüğüne gelmesi kaç gün sürüyor acaba deneyimleyen oldu mu ?
1 hafta sürmüştü arkadaşımdaSelamlar,gemi üzerinde ki aracın Tr gümrüğüne gelmesi kaç gün sürüyor acaba deneyimleyen oldu mu ?
bana da ayın 17si gibi dedi danışman hanımefendi.Geminin gelmesini mi yoksa gümrük işlemlerinin bitmesini mi kastetti onu bilmiyorum.Şuan gemi de araç.
Ekli dosyayı görüntüle 71417
@metinkar
Abi çokta darlamak istemiyorum şimdi takip edemiyor muyuz dedim yok dedi cuma mesaj atmış gemiye binmiş 17 si geliş gözüküyor diye.Ben kendim buldum sipariş no girince gözüktüğünü.Vw'nim uygulamasından çıktı soyadı ve sipariş no girince.
Erkek olsa çoktan tepesine çökerim abi de kadın olunca araba konusunda sıkıntılı bir adam olduğumu zaten teslimat öncesi anlayacak şimdilik ürkütmeyeyim diye ses etmiyorumDarlamak değil bence geminin adını verebilirmisn de ben istemiştim whatpsapptan gemi ismi ve link attı oradan takibe başladım...
4 gün ila 15 gün sürüyor, hangi limandan geldiğine bağlı hocamSelamlar,gemi üzerinde ki aracın Tr gümrüğüne gelmesi kaç gün sürüyor acaba deneyimleyen oldu mu ?
şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocamSabah geminin ismini öğrendim Yunanistan taraflarında şuan.16-17 Aralık gibi gelecek gözüküyor dedi danışman.Faturasını kestireyim gümrüğe gelsin de sonra plaka ayırtma işlemleri vs onları hallederken teslimat mühim değil haftaya teslim alırız gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 71442
teşekkür ederim Allah razı olsun.şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam
Selam, hayırlı olsun şimdidenSabah geminin ismini öğrendim Yunanistan taraflarında şuan.16-17 Aralık gibi gelecek gözüküyor dedi danışman.Faturasını kestireyim gümrüğe gelsin de sonra plaka ayırtma işlemleri vs onları hallederken teslimat mühim değil haftaya teslim alırız gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 71442
Teşekkürler evet geçen cumartesi geldi gemi o tarihi söylüyorlardı salı günü de gümrükten çekilmişti aracım.Selam, hayırlı olsun şimdiden
Dedikleri tarihte geldimi gemi
Araç ne ne kadara bitirdiniz??Teşekkürler evet geçen cumartesi geldi gemi o tarihi söylüyorlardı salı günü de gümrükten çekilmişti aracım.