İşte Benim GTI📌

Cok kararinda modifiyeler yapmışsınız hocam, pilav kıvamı gibi tam yerinde maşallah, güle güle binin

Arabaya dış görünüş olarak yapacak şeylerim yeterince azaldı ama kendime yine bi şeyler buldum
Eski spolier hoşuma gitmiyordu orijinal r-gti 4 parça spolier ile değişiklik yaptım artı olarak
Golf 8 lerdeki çamurluk flaplarını forumda bi hocamdan temin ettim kendim montajını yaptım oldukça kolay montajı var zaten
1693770943105.png
1693770980035.png
1693771032378.png

Arabaya dış görünüş olarak yapacak şeylerim yeterince azaldı ama kendime yine bi şeyler buldum
Eski spolier hoşuma gitmiyordu orijinal r-gti 4 parça spolier ile değişiklik yaptım artı olarak
Golf 8 lerdeki çamurluk flaplarını forumda bi hocamdan temin ettim kendim montajını yaptım oldukça kolay montajı var zaten
Ekli dosyayı görüntüle 69741
Ekli dosyayı görüntüle 69742
Ekli dosyayı görüntüle 69743
Hayırlı olsun . Her şey güzel olmuş.
Gti spoillerin yakın çekim resimleri var mı? Piano black kısmının boyası nasıl? Ben bir tane almıştım çok kötüydü.

Ekli dosyayı görüntüle 69741
Ekli dosyayı görüntüle 69742
Ekli dosyayı görüntüle 69743
Maşallah kazasız belasız binin inşallah çok güzel olmuş. Hocam spoileri nereden temin ettiniz? Birde çamurluk flaplarini ?

Hayırlı olsun . Her şey güzel olmuş.
Gti spoillerin yakın çekim resimleri var mı? Piano black kısmının boyası nasıl? Ben bir tane almıştım çok kötüydü.
Hocam galeriden baktımda hiç yakından çekmemişim çekince atarım isterseniz
Ben boyasız aldım açıkcası tanıdığım birisine boyattım o açıdan sorun yaşamadım

Maşallah kazasız belasız binin inşallah çok güzel olmuş. Hocam spoileri nereden temin ettiniz? Birde çamurluk flaplarini ?
Hocam spolieri asgarage’dan temin ettim boyasız şekilde
Flapları da mst42 kullanıcı adındaki forumdan birisi satıyordu iletişime geçerseniz belki elinde vardır yakın zamanda aldım çünkü

Hocam spolieri asgarage’dan temin ettim boyasız şekilde
Flapları da mst42 kullanıcı adındaki forumdan birisi satıyordu iletişime geçerseniz belki elinde vardır yakın zamanda aldım çünkü
Hocam instagramda asgarage tr var ordanmı? Birde spoilerin ismi ne olarak geçiyor?

Maşallah güzel günlerde binin. Araç yan marşpiyel istiyor gibi :)

kazasız belasız bin inşallah çok güzel olmuş

Geri
Üst Alt