İşte Benim GTI📌

1701771681932.jpeg
1701771710625.jpeg1701771829180.jpegBi kaç aliexpress alışverişi
F1 kulakçık ,carbon anahtar kılıfı ve kedi gözü iptalı siyah kapaklar.
Dijonların konforunu özlemiştim ama o şekilde de binmek istemiyordum ,dijonları taktım trendyoldan aldığım plasti dip boyayla boyadım havası çok değişti arabanın siyah beyaz uyumundan vs
Önceden aldığım kaliper kapaklarım dandik çıkıp adaya veda etmişti bende kalipertasarımdan gtı kapakları aldım kenarlarında boyasını tazeledim taktım bu ürün baya iyi ve kaliteli tavsiye ederim
1701772294230.jpeg
1701772373590.jpeg
1701772400692.jpeg
1701772432081.jpeg

Bazı değişiklikler;
Stoplar için siyah şerit aldım graficar adında bi siteden hazır kalıp kullanarak böyle işler yapıyorlar uygulaması oldukça kolaydı.
1709557630096.png
1709557730710.png
Biraz daha güç fena olmazdı hybrid turbomuzu daha evvelden takmıştık zaten firma değişikliği yapıp Fetullah abinin(REVELATİON PERFORMANCE)yerinde yeni yazılım ekledik stage 3 ve dsg kalibrasyonu.
Dsg için tork limitörü yükseltildi ve 1’den 2 ye hemen atma mevzusu 15 km/h saate yükseltildi ve S modunda vites geçişleri hızlandı
Yazılım yapılma esnasında methanol kit montajıda yaptık bu konuda yerli üretim olan bosphorus markasını tercih ettim ve bagaj özel bi stant yaptırıp montajını gerçekleştirdik.
denemelerimiz gereğince araba şu anda tekere 220-230 hp güç üretiyor
1709558467903.jpeg
Jant konusu
18 richmondları söküp bir iki hafta dijonlarlarla gezince konforu özlediğimi farkettim yaşadığım şehirde yollar mayın tarladından hallice yoksa görüntüden çok memnundum.
Araba hızlanınca hafif olmakta bu işin önemli noktalarından birisi özellikle de yürüyende olan ağırlık ikisi birleşince OEM JANTLASTİK’ten 17 ebatında MSW by OZ leggera modelini aldım.
Lastik olarak goodyear tercih ettim.
1709560583397.jpeg
1709560431373.jpeg
1709560520552.jpeg

Bazı değişiklikler;
Stoplar için siyah şerit aldım graficar adında bi siteden hazır kalıp kullanarak böyle işler yapıyorlar uygulaması oldukça kolaydı.
Ekli dosyayı görüntüle 73772
Ekli dosyayı görüntüle 73773
Biraz daha güç fena olmazdı hybrid turbomuzu daha evvelden takmıştık zaten firma değişikliği yapıp Fetullah abinin(REVELATİON PERFORMANCE)yerinde yeni yazılım ekledik stage 3 ve dsg kalibrasyonu.
Dsg için tork limitörü yükseltildi ve 1’den 2 ye hemen atma mevzusu 15 km/h saate yükseltildi ve S modunda vites geçişleri hızlandı
Yazılım yapılma esnasında methanol kit montajıda yaptık bu konuda yerli üretim olan bosphorus markasını tercih ettim ve bagaj özel bi stant yaptırıp montajını gerçekleştirdik.
Ekli dosyayı görüntüle 73774
Jant konusu
18 richmondları söküp bir iki hafta dijonlarlarla gezince konforu özlediğimi farkettim yaşadığım şehirde yollar mayın tarladından hallice yoksa görüntüden çok memnundum.
Araba hızlanınca hafif olmakta bu işin önemli noktalarından birisi özellikle de yürüyende olan ağırlık ikisi birleşince OEM JANTLASTİK’ten 17 ebatında MSW by OZ leggera modelini aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 73777
Ekli dosyayı görüntüle 73775
Ekli dosyayı görüntüle 73776
hocam projeniz gayet güzel olmuş özellikle bu çamurluk flapları çok OE göstermiş, hala böyle birşey satan varsa bende almak isterim

Bazı değişiklikler;
Ekli dosyayı görüntüle 73772
Ekli dosyayı görüntüle 73773
Ekli dosyayı görüntüle 73774
Jant konusu
Ekli dosyayı görüntüle 73777
Ekli dosyayı görüntüle 73775
Ekli dosyayı görüntüle 73776
Maşallah, gerçekten çok başarılı gidiyor bence de. Güzel dokunuşlarla sade ve şık görünüyor. Göze batan, tırmalayan eklentiler yok araçta. Sade ve asi 😁

Yerli ürün mü yolsa uzak doğumu geçen iki araçta gördüm kenarları hep atmıştı böyle bir durum ile karşılaşmamak için ne yapmak gerekiyor bende almayı düşünüyorum...

Yerli ürün mü yolsa uzak doğumu geçen iki araçta gördüm kenarları hep atmıştı böyle bir durum ile karşılaşmamak için ne yapmak gerekiyor bende almayı düşünüyorum...
Metin hocam takalı belki 6-7 ay olucak haftada minimum bir kere yıkanır arabam ama hiç oynama olmadı

Metin hocam takalı belki 6-7 ay olucak haftada minimum bir kere yıkanır arabam ama hiç oynama olmadı
çift taraflı ile mi takılıyor, benim arka çamurluklarda fabrikasyon var ama önlere takmak istiyorum, arkalardaki vida ile davlumbaza bağlanmış mesela

Benim aldığım ürün üzerinde çift taraflı bant gelmemişti. Elimdeki 3M çift taraflı gri bant (otomotif için) ile yapıştırdım ve iki gün sonra uçlarından kalktı. Daha önceki tecrübelerime dayanarak 3M sıvı primerini aldım ve yapıştırılacak yüzeye uygulayıp flapları tekrar yapıştırdım. Artık atma, kalkma, çıkma söz konusu değil. Vida silikon vb birşeye gerek yok.

Benim aldığım ürün üzerinde çift taraflı bant gelmemişti. Elimdeki 3M çift taraflı gri bant (otomotif için) ile yapıştırdım ve iki gün sonra uçlarından kalktı. Daha önceki tecrübelerime dayanarak 3M sıvı primerini aldım ve yapıştırılacak yüzeye uygulayıp flapları tekrar yapıştırdım. Artık atma, kalkma, çıkma söz konusu değil. Vida silikon vb birşeye gerek yok.
hmm anladım teşekkürler, vida zaten atmamda fabrikasyon flaplar vida ile bağlanmış.

Geri
Üst Alt