kalpden kalbe giden tek otomobil s=s15
Astra, Focus HB ve Golf 'ü de kullanmış birisi olarakBence golf7 ile astra k arasında bir kıyaslama yapılacaksa bir çok sebepten dolayı astra k seçilmelidir. Ww imaj için tercih ediliyor. Oysa ki rakamlar tam tersini söylüyor. Geçmişteki motor seçeneklerinde performans olarak hep astranın gerisinde kalmıştır ww. Üstelik şanzıman konusunda da otomatik tecih edenler için dsg gibi sorunlu bir yarı otomatik kullanılmaktadır. Tüm şikayet sitelerinde insanların dsg arızalarından neler çektikleri acı tecrübeleri detaylı anlatılıyor. En dolu paketler kıyaslandığında bile Donanım olarak astra hep öne çıkıyor. Buna rağmen ses-bir fikirli ve imaj öncelikli düşünen kişiler hala ww tercih edebiliyor. Üstelik tüm bu eksilerine rağmen imaj tercihinden dolayı ww tercih edenler hep çok daha fazla ödemek zorunda kalıyorlar. Sonuç olarak Golf7 ile astra k arasında tercih yapılacaksa fayda maliyet değerlendirmesinde ww sınıfta kalır.
Keşke altın alsaydınız Gerçi zirvelerini yaşıyordu o Ağustos zamanları. Boş verin almamışsınız bakın bir kısmeti varmışyıllardır bu kadar opele sahip çıkan birini görüyorum. daha öncede yazmıştım GM cami avlusuna bıraktı kaçtı da kurtuldu.sahiplenen hayırsever pejonun elinde kalite bir fransız şarabının yanına anca meze olur bundan sonra!
golf aldım evet ! altın /dolar alacağıma golf alayım dedim! ama benim edeceğim karı uçuk servis ücretleriyle iyi niyet hikayesiyle astronomik ağır bakım külfetleri yükleyerek geri alacaksa heleki dsg sopasıyla döverek beni soyacaksa golften iner $ a binerim.