Golf 8 Impression Park Sensörü

Selam Orkun kardeşim. Golf 7 araçlarınki daha basit ve ucuz diye biliyorum. Herkes fiyatlarını güncelledi. İstanbul'dan Ender Elektronik, Metin Kar, Ankara'dan Opsiyonel Otomotiv, Serdar Elektrik sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
Açıkçası 8500 e de takan var 15000 e de. 8500 olanlar genelde vw logosuz china üretimi olanlar. Son bir şey sorayım. Aracım comfortline gateway modülünün değişmesi gerekir mi ? Bir bilginiz var mı ?

Günaydın Metin kardeşim, arabaya donanım özelliğinden dolayı uzun far asistanı olmuyormuş, fazla da takmıyorum açıkçası. Ancak burada okumuştum, dönüşe duyarlı far (DLA) gibi bir şey okumuştum. İmpression araca da olur mu?, faufalı bir şeye benziyordu. Ayrıca bugün VW sayfasında E-Broşürde "Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma" özelliğinde Impressionlarda Standart gösterilmiş. Ben sadece çalıştırma diye biliyorum. Bu özelliği yeni mi koymuşlar veya baskı hatası mı? Teşekkürler, iyi günler iyi işler dilerim.

Kesinlikle her zaman en önde ve hep ilkleri başarıyorlar kurumsal anlamda büyümeye devam ediyorlar bugün Doğuş grubu serviste kulladıkları cihazların tamirini yada sıfır araçlara uygulama için oraya yönlendiriyorsa üstteki mesajda arkadaşın dediğine ilave bence istanbul da değil tüm Türkiye de yetkin olanların içinde birinci sırada...
Günaydın Metin kardeşim, arabaya donanım özelliğinden dolayı uzun far asistanı olmuyormuş, fazla da takmıyorum açıkçası. Ancak burada okumuştum, dönüşe duyarlı far (DLA) gibi bir şey okumuştum. İmpression araca da olur mu?, faufalı bir şeye benziyordu. Ayrıca bugün VW sayfasında E-Broşürde "Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma" özelliğinde Impressionlarda Standart gösterilmiş. Ben sadece çalıştırma diye biliyorum. Bu özelliği yeni mi koymuşlar veya baskı hatası mı? Teşekkürler, iyi günler iyi işler dilerim.

Günaydın,

Bizim araçla en full pakette ne var ise her şey oluyor olmayacak hiç bir şey yok...

Benim konularımı incelle istersen yapılmayan hiç bir şey kalmadı oradan yola çıkabilirsin...

Örnek bir kaç konu...

https://www.golftutkusu.com/topic/1...z-girisi-keyless-retrofit-tuerkiye-de-ikinci/

https://www.golftutkusu.com/topic/1...retrofit-duenyayi-bilmem-ama-tuerkiye-de-tek/

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt