Golf 8 Impression Park Sensörü

Ön arka park sensörü ücretleri fena şekilde artmış 3 4 yerden aldığım fiyatlar 12 13 civarından bahsediyorlar. 360 derece park sensörü ve bununla birlikte eklenen otomatik park için 20 bin fiyat veriyorlar. Geç kaldık yaptırmak için :) şu an 360 park ve otomatik park mantıklı geliyor ama 20 bin verilir mi kararsızım..

Golf 8 impressionlarda benim gördüğüm birçoğunun tampon köşeleri çizik. Tampon boyasına 3000-4000 lira fiyat veriyorlar. Zamlardan sonra 12 13 bence uygun fiyat. Aracımdaki ön -arka park sensörü taktırdım. Ön park sensörünün yol seviyesinden düşük mazgallardan geçerken devreye girmesi haricinde problem yok.Montaj işleminde tamponlar ve ön panjurun bir kısmı söküleceğinden forumda tavsiye edilen yerlerde işlemleri yaptırmanızda fayda var.

1690438227348.jpeg1690438394665.jpeg

herkese iyi günler dilerim yeni aracım golf 1.0 Impression aranızdayım sitede yazılan gizli özellikleri okuyorum haliyle de baya heyecan yaratıyor bu konuda Ankara da yardım edebilecek uzman bir firma var mı çok teşekkürler
Merhaba, hayırlı olsun, Ankara'da Opsiyonel Otomotiv, Koray Okur bu konuda yetkin bir arkadaştır. Tavsiye ederim.

Merhaba, hayırlı olsun, Ankara'da Opsiyonel Otomotiv, Koray Okur bu konuda yetkin bir arkadaştır. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim elim gitmedi bir türlü ama en yakın zamanda gidip görüşmek isterim. Bilgi için teşekkür ederim..

İstanbulda @İlker34 ve Denizlide de ben bu işlerde yetkiniz
Bu işlerin İstanbul ve Ankara dışında da yaygınlaşmasına çok sevindim. Yalnız tüm VW-Audi grubu arabayı yapıyorlar da Golf 8 Impression ACC ve Şerit takip sistemi kodlamasına geçtiklerini bilmiyordum (ender elektronik dışında).

Bu geç algılama olayını çözebildiniz mi?
Ben çözümü yavaş gitmekte buldum. 😅 Özellikle geri park ederken eğer sensörleri kullanacaksam yavaş gidiyorum ki sensöre göre hareket edeyim. Gerçek manada çözüm bulan var mı acaba?

İstanbulda @İlker34 ve Denizlide de ben bu işlerde yetkiniz
Bu işlerin İstanbul ve Ankara dışında da yaygınlaşmasına çok sevindim. Yalnız tüm VW-Audi grubu arabayı yapıyorlar da Golf 8 Impression ACC ve Şerit takip sistemi kodlamasına geçtiklerini bilmiyordum (ender elektronik dışında).

Sadece Golf8 İmpression değil tüm Golf8 serilerine de Acc ve Şerit takip sistemi yapılıyor...
Acc yi Ender Elektronik haricinde yapanı görmedim duymadım kaldı ki @İlker34 İlker kardeşimin 8R aracına Acc yi Ender Elektronikte yaptırdık...

@mach1 Acc işini yapıyor isen bu güzel haber en azından piyasada rekabetten doğan bir fiyat düşüklüğü olabilir...

Düz vitesleri de elden geçirse biri Allah rızası için az masraf yapan robotik bir şanzıman yapan olsa iyi olacak :) Tam olsa olmaz diyeceksiniz bari robotik olsun bir el atın hocalar. :)

Ben çözümü yavaş gitmekte buldum. 😅 Özellikle geri park ederken eğer sensörleri kullanacaksam yavaş gidiyorum ki sensöre göre hareket edeyim. Gerçek manada çözüm bulan var mı acaba?
Çözebilen anlayan varsa cevap yazarsanız seviniriz :) çok yaklaşınca devreye giriyor. 7 ye göre karşılaştırdığımızda kötü. Sonradan takılanlar mı böyle yoksa Orjinal olanlar yorum yazarsa çok iyi olur. Teşekkürler

Sadece Golf8 İmpression değil tüm Golf8 serilerine de Acc ve Şerit takip sistemi yapılıyor...
Acc yi Ender Elektronik haricinde yapanı görmedim duymadım kaldı ki @İlker34 İlker kardeşimin 8R aracına Acc yi Ender Elektronikte yaptırdık...

@mach1 Acc işini yapıyor isen bu güzel haber en azından piyasada rekabetten doğan bir fiyat düşüklüğü olabilir...
Kufatek temsilcisi olmak bir ayrıcalık. Almanya'da VW yetkili servisleri bu tür parçaları Kufatek'den sağlıyor. Bu anlamda Ender Elektronik her bakımdan önde tabi.

Konuyu açan kişi olarak durum güncellemesi yapayım.

Ender elektronikte ön arka park sensörü + yağmur sensörü taktırdım. Ayrıyeten gizli özellikleri açtırdım.

Orjinal bir şekilde çok iyi bir işçilikle yaptılar, çok memnun kaldım.

Şehir dışından sırf bu iş için 700 km yol yapıp Ender Elektroniğe gittim. İyi ki gitmişim. İşlerinde bence Türkiye’de 1 numaralar.

Kamuran beye, Metin beye ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum burdan da. Gözü kapalı herkese tavsiye esdiyorum.
Selamın aleyküm. Kardeş bende de comfortline golf 7 var bu dediğin işlemlerin maliyeti nedir ?

Selamın aleyküm. Kardeş bende de comfortline golf 7 var bu dediğin işlemlerin maliyeti nedir ?
Selam Orkun kardeşim. Golf 7 araçlarınki daha basit ve ucuz diye biliyorum. Herkes fiyatlarını güncelledi. İstanbul'dan Ender Elektronik, Metin Kar, Ankara'dan Opsiyonel Otomotiv, Serdar Elektrik sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Kufatek temsilcisi olmak bir ayrıcalık. Almanya'da VW yetkili servisleri bu tür parçaları Kufatek'den sağlıyor. Bu anlamda Ender Elektronik her bakımdan önde tabi.

Kesinlikle her zaman en önde ve hep ilkleri başarıyorlar kurumsal anlamda büyümeye devam ediyorlar bugün Doğuş grubu serviste kulladıkları cihazların tamirini yada sıfır araçlara uygulama için oraya yönlendiriyorsa üstteki mesajda arkadaşın dediğine ilave bence istanbul da değil tüm Türkiye de yetkin olanların içinde birinci sırada...

Geri
Üst Alt