Golf 8 Impression Park Sensörü

Olayı tam anlamadım ??

Enderde Oem Park sensörleri tamponlara takıldı kablolar çekildi de
Beyin mi eksikti ? Ya da beyinin mi yenilenmesi gerekiyordu da yurt dısından beyin beklendi ?

Oem (opc/optik park control) park sensörsüz bir golf (hele sene 2023 de mk8 de??) Büyük ofsayt.

Bu teknolojiye Park sensörü demek ayıp olur.
Bildigin radar/sonar.

@metinkar
Ultra faydalı yardımlaşma oldu.
Aynen öyle oldu hocam. Montajı yaptık beyni taktılar. Beyinde sorun olduğu anlaşılınca beyin tekrar sipariş geçildi almanyaya. sonrası gümrük karmaşası ve mutlu son :)

Hocam park sensöründe aracın göğüs bölümü sökülmüyor diye biliyorum. Geri görüş kamerası takdirdiysaniz sökülür orası

Hocam bu konuya da yazmak ıstiyorum. Ender de taktirdigimiz park sensörleri stabil çalışmıyor ikidir deniyorum ve geç algılıyor. Ayrıca parça orjinal değil Çin malı

Trim sökme derken sol taraftan eşik altından kablolar geçtiği için oralar sökülüyor. Arka tampondan pedalların oraya kablo çekiliyor.

Hocam bu konuya da yazmak ıstiyorum. Ender de taktirdigimiz park sensörleri stabil çalışmıyor ikidir deniyorum ve geç algılıyor. Ayrıca parça orjinal değil Çin malı
Ben gittiğimde Metin abi yoktu ama oradaki arkadaş ürünün orjinal olduğunu söylemişti. Bu parçalar VW serviste görünecek şekilde araca işlenmiyor mu?

sen yine de onlar ile görüşürsün ama benim az çok bildiğim yana sanayi bir ürün değil olsa ekrana gelmez ve müzik sesi kesilmez Enderde bu yok ama serviste var servis zaten yan sanayi takıyor...

sensör ve beyin de made in china mı yazıyor seninkinde bunda bence sorun yok çinde vw adına üretildiğini gösterir VW zaten dünyanın her yerinde üretim yapıyor ve çin şuan en çok üretim yapılan yer iphone gibi... vw ürün etiketli varsa bence sorun yok garanti yılı zaten belli benim fikrim tabiki...

sen yine de onlar ile görüşürsün ama benim az çok bildiğim yana sanayi bir ürün değil olsa ekrana gelmez ve müzik sesi kesilmez Enderde bu yok ama serviste var servis zaten yan sanayi takıyor...

sensör ve beyin de made in china mı yazıyor seninkinde bunda bence sorun yok çinde vw adına üretildiğini gösterir VW zaten dünyanın her yerinde üretim yapıyor ve çin şuan en çok üretim yapılan yer iphone gibi... vw ürün etiketli varsa bence sorun yok garanti yılı zaten belli benim fikrim tabiki...
Metin hocam merhaba.
Metin Beyle konuştum. Banada aynı açıklamayı yaptı. Bir gecikme var okurken onuda bakarim dedi nedir diye belkide bana öle geliyordur. Teşekkürler.

Katılıyorum, volkswwagen elektronik parçaların çoğu çinde üretiliyor.

@metinkar abi merhaba.. benim sensör sorununda hala netlik yok şu gün ara bi sor yok şu zaman hallederiz geçiştiriliyor. onları da anlıyorum yoğunlar ama sürekli buna vakit harcamak da saçma. İsmim .. plaka .. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
@metinkar abi merhaba.. benim sensör sorununda hala netlik yok şu gün ara bi sor yok şu zaman hallederiz geçiştiriliyor. onları da anlıyorum yoğunlar ama sürekli buna vakit harcamak da saçma. İsmim Haydarcan SEZER plaka 06 CKJ 659 yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İlettim...

Konuyu açan kişi olarak durum güncellemesi yapayım.

Ender elektronikte ön arka park sensörü + yağmur sensörü taktırdım. Ayrıyeten gizli özellikleri açtırdım.

Orjinal bir şekilde çok iyi bir işçilikle yaptılar, çok memnun kaldım.

Şehir dışından sırf bu iş için 700 km yol yapıp Ender Elektroniğe gittim. İyi ki gitmişim. İşlerinde bence Türkiye’de 1 numaralar.

Kamuran beye, Metin beye ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum burdan da. Gözü kapalı herkese tavsiye esdiyorum.

Geri
Üst Alt