Hocam ben görüştüm bugün bir uğrayacağım bakalım olursa yazarım burdan.
Özelden ilettim abiArkadaşlar beyin bekleyenler ismini ve plakası özelden bana yollayabilirmi görüşme yapacağım bugün yakından takip ediyorum dün akşam geldi diye biliyorum ama sayıyı bilmiyorum en azından bu konudakiler için süreci hızlandıracağım... bugün sorununuzu çözeceğim...
Bekliyorum...
Özelden ilettim abi
Benim araç 2 aydır beyin bekliyor, Murat KIR, 34GAC616( Metin abiye yurtdışından yaptırtan dersen hatırlar sağolasın)
Ben az önce ulaştım, gümrükten kargoya yeni verildi Salı sabah arayacağız dediler. DM'den size bilgilerimi iletmek istedim ama gönderemedim. Yine de yardımlarınız için teşekkürler..Arkadaşlar konuda ismi geçenler Ender Elekroniğe gidebilirsiniz...
15 civarı ürün gelmiş öğlenden sonra giderseniz bence hallederler ben bilgi verdim...
Ben az önce ulaştım, gümrükten kargoya yeni verildi Salı sabah arayacağız dediler. DM'den size bilgilerimi iletmek istedim ama gönderemedim. Yine de yardımlarınız için teşekkürler..
Eyvallah çok sağol konuştuk, cuma cumartesi metin abi yokmuş. Haftaiçi halledeceğiz inşallah.Seninde hazır gidebilirsin...
Eyvallah çok sağol konuştuk, cuma cumartesi metin abi yokmuş. Haftaiçi halledeceğiz inşallah.