Golf 8 Impression Park Sensörü

Arkadaşlar beyin bekleyenler ismini ve plakası özelden bana yollayabilirmi görüşme yapacağım bugün yakından takip ediyorum dün akşam geldi diye biliyorum ama sayıyı bilmiyorum en azından bu konudakiler için süreci hızlandıracağım... bugün sorununuzu çözeceğim...

Bekliyorum...
Özelden ilettim abi

Arkadaşlar konuda ismi geçenler Ender Elekroniğe gidebilirsiniz...
15 civarı ürün gelmiş öğlenden sonra giderseniz bence hallederler ben bilgi verdim...

Arkadaşlar konuda ismi geçenler Ender Elekroniğe gidebilirsiniz...
15 civarı ürün gelmiş öğlenden sonra giderseniz bence hallederler ben bilgi verdim...
Ben az önce ulaştım, gümrükten kargoya yeni verildi Salı sabah arayacağız dediler. DM'den size bilgilerimi iletmek istedim ama gönderemedim. Yine de yardımlarınız için teşekkürler..

Ben az önce ulaştım, gümrükten kargoya yeni verildi Salı sabah arayacağız dediler. DM'den size bilgilerimi iletmek istedim ama gönderemedim. Yine de yardımlarınız için teşekkürler..

Tamam dır sorunlar çözülsün biran önce...

Sen bana isim ve araç plakanı buraya yaz ben metin beye mesaj atacağım benim yazdıklarıma öncelik verecek...

Dün aradılar beni de parçamız gelmiş şükür. Cumartesi taktırmaya gideceğim inşallah. @metinkar abi ilgin için teşekkürler tekrardan

Olayı tam anlamadım ??

Enderde Oem Park sensörleri tamponlara takıldı kablolar çekildi de
Beyin mi eksikti ? Ya da beyinin mi yenilenmesi gerekiyordu da yurt dısından beyin beklendi ?

Oem (opc/optik park control) park sensörsüz bir golf (hele sene 2023 de mk8 de??) Büyük ofsayt.

Bu teknolojiye Park sensörü demek ayıp olur.
Bildigin radar/sonar.

@metinkar
Ultra faydalı yardımlaşma oldu.

Geri
Üst Alt