Golf 8 Impression Park Sensörü

herkese iyi günler dilerim yeni aracım golf 1.0 Impression aranızdayım sitede yazılan gizli özellikleri okuyorum haliyle de baya heyecan yaratıyor bu konuda Ankara da yardım edebilecek uzman bir firma var mı çok teşekkürler
opsiyonel otomotiv google yaz ordan iletişime geç ben herşeyimi orda yaptırdım

Herkese merhabalar.

İmression paket golf 8 alanlar park sensörü olayını nasıl halletti acaba?

Servis sadece ses uyarılı dandik bir şey takıyor.

Dışarıda ekrana yansıtmalı ön arka park sensörü taktıranlar bir sorun yaşadı mı? Stabil çalışıyor mu acaba?

Bir de takarken tamponlar dışında ön konsol filan sökülüyor mu?

Kafam çok karışık taktırıp taktırmamak konusunda.
Ön konsol trimleri söküldü bende.

Ancak bende Şuan beyin sorunu yaşıyorum ön sensörler faal durumda değil.

Herkese merhaba ben de yeni golf 8 impression satın aldım fakat koca izmirde park sensörü takabilecek birini bulamadım. Servis sadece sesli olanı takıyor. İzmir de yaptıran varsa bilgi verebilir mi?

Herkese merhaba ben de yeni golf 8 impression satın aldım fakat koca izmirde park sensörü takabilecek birini bulamadım. Servis sadece sesli olanı takıyor. İzmir de yaptıran varsa bilgi verebilir mi?
Merhaba hocam, İzmir’de Avvagcom var bildiğim kadarıyla bi görüşün isterseniz kendileriyle. Orjinal parça ve fabrikasyon işçilik usulü yapıyorlar.

Merhaba hocam, İzmir’de Avvagcom var bildiğim kadarıyla bi görüşün isterseniz kendileriyle. Orjinal parça ve fabrikasyon işçilik usulü yapıyorlar.
Sağolasın. Orası manisa da bulunuyor izmirde bulamasam orayı değerlendireceğim artık.

Ender Elektronikten park sensör beyni bekleyen kimler vardı? Benim 2 ayı geçti hala geçiştiriyolar. Ner birşey de yok. Nisan sonrası park sensörü taktırıp bekleyen var mı başka? @sylar @IBS6134

Neyi bekliyorsunuz tam olarak bulunmayacak bir parça değil. Sizin çalışmayan kısmı nedir

Arkadaşlar beyin bekleyenler ismini ve plakası özelden bana yollayabilirmi görüşme yapacağım bugün yakından takip ediyorum dün akşam geldi diye biliyorum ama sayıyı bilmiyorum en azından bu konudakiler için süreci hızlandıracağım... bugün sorununuzu çözeceğim...

Bekliyorum...

Arkadaşlar beyin bekleyenler ismini ve plakası özelden bana yollayabilirmi görüşme yapacağım bugün yakından takip ediyorum dün akşam geldi diye biliyorum ama sayıyı bilmiyorum en azından bu konudakiler için süreci hızlandıracağım... bugün sorununuzu çözeceğim...
Benim araç 2 aydır beyin bekliyor, Murat KIR, 34GAC616( Metin abiye yurtdışından yaptırtan dersen hatırlar sağolasın)

Geri
Üst Alt