Bekliyoruz hocam bende de durum aynı.Ender elektronik'te 4 mayısta sensör takıldı ama beyin sorunu bende de oldu ve hala bekliyorum. Sizin beyin sorunu çözüldü mü acaba?
Bekliyoruz hocam bende de durum aynı.Ender elektronik'te 4 mayısta sensör takıldı ama beyin sorunu bende de oldu ve hala bekliyorum. Sizin beyin sorunu çözüldü mü acaba?
opsiyonel otomotiv google yaz ordan iletişime geç ben herşeyimi orda yaptırdımherkese iyi günler dilerim yeni aracım golf 1.0 Impression aranızdayım sitede yazılan gizli özellikleri okuyorum haliyle de baya heyecan yaratıyor bu konuda Ankara da yardım edebilecek uzman bir firma var mı çok teşekkürler
Bekliyoruz hocam bende de durum aynı.
çok teşekkür ederimopsiyonel otomotiv google yaz ordan iletişime geç ben herşeyimi orda yaptırdım
Ön konsol trimleri söküldü bende.Herkese merhabalar.
İmression paket golf 8 alanlar park sensörü olayını nasıl halletti acaba?
Servis sadece ses uyarılı dandik bir şey takıyor.
Dışarıda ekrana yansıtmalı ön arka park sensörü taktıranlar bir sorun yaşadı mı? Stabil çalışıyor mu acaba?
Bir de takarken tamponlar dışında ön konsol filan sökülüyor mu?
Kafam çok karışık taktırıp taktırmamak konusunda.
Önümüzdeki hafta çözülür inşallah bakalım beynimizi arıyoruz bir aydırDün görüştüm eli kulağında arayacaklar sizi...
Merhaba hocam, İzmir’de Avvagcom var bildiğim kadarıyla bi görüşün isterseniz kendileriyle. Orjinal parça ve fabrikasyon işçilik usulü yapıyorlar.Herkese merhaba ben de yeni golf 8 impression satın aldım fakat koca izmirde park sensörü takabilecek birini bulamadım. Servis sadece sesli olanı takıyor. İzmir de yaptıran varsa bilgi verebilir mi?
Sağolasın. Orası manisa da bulunuyor izmirde bulamasam orayı değerlendireceğim artık.Merhaba hocam, İzmir’de Avvagcom var bildiğim kadarıyla bi görüşün isterseniz kendileriyle. Orjinal parça ve fabrikasyon işçilik usulü yapıyorlar.
Abi park sensörünün beyni yok Kaputu açmışlar beyni takmamışlar hani takmış olsalar belki amaNeyi bekliyorsunuz tam olarak bulunmayacak bir parça değil. Sizin çalışmayan kısmı nedir
Benim araç 2 aydır beyin bekliyor, Murat KIR, 34GAC616( Metin abiye yurtdışından yaptırtan dersen hatırlar sağolasın)Arkadaşlar beyin bekleyenler ismini ve plakası özelden bana yollayabilirmi görüşme yapacağım bugün yakından takip ediyorum dün akşam geldi diye biliyorum ama sayıyı bilmiyorum en azından bu konudakiler için süreci hızlandıracağım... bugün sorununuzu çözeceğim...