Osmanozturk
Üye
Merhaba 9 binlira diyor daha pazarlık yapmadim crackli mi bilmiyorum urun almanyada aciklamaya yazmis ama ceviride sikinti olabilir listede herseye aktif demis.video oynatma da var mi bu unitede peki?Guzel alet
Araciniz destekler altyapı tesisatı alirsaniz
Carplay geri gorus android auto Mirrorlink destekler
Navigasyonlu cihaz
Ne kadarmis bu cihaz crackli olarak almanizi tavsiye ederim
Merhaba 9 binlira diyor daha pazarlık yapmadim crackli mi bilmiyorum urun almanyada aciklamaya yazmis ama ceviride sikinti olabilir listede herseye aktif demis.video oynatma da var mi bu unitede peki?
Ustad seni takip ediyorum olur bir konusalim normalde benim kuzen almanyadan getiriyor baya r direksiyon acc kamera falan getirdim ama dedigin gibi risk var.uzmeyecek bir fiyat verirsen geleyim sana izmitteyim benVideo oynatma yok hocam
6.000 tl verirse alin riske deger
Ya da
Hic ugrasmayin almanya getirt bozuk saglam net degil riski var crackli degilse crack masrafi da var 11.500 tl navigasyonlu vereyim isterseniz unite gps anten dahil crackli tak calistir
Ustad seni takip ediyorum olur bir konusalim normalde benim kuzen almanyadan getiriyor baya r direksiyon acc kamera falan getirdim ama dedigin gibi risk var.uzmeyecek bir fiyat verirsen geleyim sana izmitteyim ben
@HONEY ustad bu unite benim bu ekranda calisir mi?
Teşekkür ederim 400 euroya bitiricez bakalim video oynatma falan hepsi varCalisir hocam
Teşekkür ederim 400 euroya bitiricez bakalim video oynatma falan hepsi var
Sagol ustad ama gps anteni yokmus onu artik kendim ayarlicam sende var mi varsa nedir fiyatlarHayirli olsun simdiden super
Sagol ustad ama gps anteni yokmus onu artik kendim ayarlicam sende var mi varsa nedir fiyatlar
Tamamdir ustad hele bir unite gelsin.bu arkdas video oynatma var dedi ama arac dururken dedi skinti yok gizli ozellikle acariz dedik insallah dedigi gibi cikarVar bende 10 tane civari kaldi
200 tl
Tamamdir ustad hele bir unite gelsin.bu arkdas video oynatma var dedi ama arac dururken dedi skinti yok gizli ozellikle acariz dedik insallah dedigi gibi cikar
Evet daha once yok demistin ama adam var yazmiş hayirlisi bakalm teşekkür ederim ustadO cihazda video oynatma nasil oluyor bilmiyorum ilginc