Bende oyle biliyorum ama satici neden oynatir dedi anlamadim846/ video oynatmaz abicim
Yanlisiniz var
Mib 2 ler oynatmaz
Bilginize;
3Q0035864ABende oyle biliyorum ama satici neden oynatir dedi anlamadim
Bende oyle biliyorum ama satici neden oynatir dedi anlamadim
864 de oynatmaz 874 de oynatmaz hic birisi oynatmaz abi.3Q0035864A
Anladim daha onceli unitemde mib2 iydi ama harman uniteydi onda vardi video kodu: 3G0035 045C idi o zaman 8,500 vermeye gerek yok864 de oynatmaz 874 de oynatmaz hic birisi oynatmaz abi.
Mib 2.5 harici oynatmaz
O konuyu netlestireyim o zaman gerek yok almayaKim bu satici ?
Mirrorlink uzerinden android tel ile oynatir sadece
Bu arkadaş ebay daKim bu satici ?
Mirrorlink uzerinden android tel ile oynatir sadece
Bu cihaz kendisi video oynatmaz. Discover Pro dışındaki cihazların kendi üzerinde usb veya sd karta atılan videoyu oynatma özellikleri yok. Hareket halinde iken oynatmaz normalde Discovery Pro'larda da ama açılabiliyor. Satıcınıza Discover Pro'lerda kendi üzerinde video oynatma varmış, bu cihaz kendi üzerinde mi oynatıyor yoksa carplay ile telefondan mı yansıtabiliyoruz şeklinde sormanızı öneririm.@HONEY ustad bu unite benim bu ekranda calisir mi?
Evet bende bu sekilde sordum acikcasi aracimda serit takip alve acc var navigasyonu bu nedenle istedim kordineli calişsin haritalari okusun diye ama uniyete para vereceksem bana video oynatma da sunmasıni isterim bilgi icin teşekkür ederimBu cihaz kendisi video oynatmaz. Discover Pro dışındaki cihazların kendi üzerinde usb veya sd karta atılan videoyu oynatma özellikleri yok. Hareket halinde iken oynatmaz normalde Discovery Pro'larda da ama açılabiliyor. Satıcınıza Discover Pro'lerda kendi üzerinde video oynatma varmış, bu cihaz kendi üzerinde mi oynatıyor yoksa carplay ile telefondan mı yansıtabiliyoruz şeklinde sormanızı öneririm.
CarPlay olan her cihazda telefonu jailbreak yada root yaparak yükleyeceğiniz özel programlar ile telefondan video'yu ekrana yansıtabilirsiniz, youtube vs uygulaması ile.
Evet hatta yanlis mi biliyorum emin degilim ama arac,o yoldaki hiz sinirini gecmesine musade etmiyormuşÇok da gerekli olduğunu düşünmüyorum ama madem acc ve şerit takip var, üniteyi uygun seçerseniz pacc de çalıştırabilirsiniz, yani acc ile giderken virajlarda yavaşlar araç kendisi
Video oynatma yok hocam
6.000 tl verirse alin riske deger
Ya da
Hic ugrasmayin almanya getirt bozuk saglam net degil riski var crackli degilse crack masrafi da var 11.500 tl navigasyonlu vereyim isterseniz unite gps anten dahil crackli tak calisti
Ustad bu dedigin unitede video oynatma var mi?Video oynatma yok hocam
6.000 tl verirse alin riske deger
Ya da
Hic ugrasmayin almanya getirt bozuk saglam net degil riski var crackli degilse crack masrafi da var 11.500 tl navigasyonlu vereyim isterseniz unite gps anten dahil crackli tak calistir
Ustad bu dedigin unitede video oynatma var mi?
Ustad bi iletisim numarasi verir misin musait bir zaman ariyimHocam hic bir mib2 std de video oynatma yok
Video oynatma sart ise sizin icin harman unite almanizi oneririm
Harman unite 9.2 ekran çerçeve ve gps 4 parca 20.000 tl 2 /3 pikselli ekran
Piksel hatasız istiyorsaniz 23.000 tl