@Osmanozturk 05320120323
@Osmanozturk 05320120323
O 1 haftayi iyi degerlendirmek lazim tamamdir hocam numarani kaydettim izmitteyim ben yakin zamanda istanbla geleblrm teşekkür ederimİgne bile satsam 1 hafta icinde sorgusuz iade alirim yada gozden kacan bir sorun cikarsa degisirim
8. Gun tanimam haha
Hay masallah ben 2.5 a niyetlendim de onu satmişsinElimin ayari kacmis abartmisim
Toplam 20 civari mib2 oldu
Hay masallah ben 2.5 a niyetlendim de onu satmişsin
Konuşanlim ustad bu ara bakiyorum kafama yatarsa komple düşünüyorum ya da o paraya 50 cc motor alacagimGeliyor yenileri haftaya
Mib1'dede Mib2'dede oynatır ama sadece Harman,Discover pro üniteler.Bende Mib1 Harman var video izliyorum.864 de oynatmaz 874 de oynatmaz hic birisi oynatmaz abi.
Mib 2.5 harici oynatmaz
Evet izleyebilirsin Ama kodu kirildiktan sonra discoverpro mib1 mib2 ve mib 2,5 lardaMib1'dede Mib2'dede oynatır ama sadece Harman,Discover pro üniteler.Bende Mib1 Harman var video izliyorum.
Video izlemek için kod kırmaya gerek yok hocam,direkt izleyebilirsiniz ama araç dururken.Hareket halinde izlemek için kodlamak gerekir-ÜcretliEvet izleyebilirsin Ama kodu kirildiktan sonra discoverpro mib1 mib2 ve mib 2,5 larda
Benimde kod kirilmasi demem de O hareket halinde video izleme icinVideo izlemek için kod kırmaya gerek yok hocam,direkt izleyebilirsiniz ama araç dururken.Hareket halinde izlemek için kodlamak gerekir-Ücretli
Merhabalar 8 inch ekran ve mib2 ünit ihtiyacım var, konuşabileceğimiz bir telefon verebilir misiniz? yukarıdaki numarayı arayabilir miyim rahatsız etmek istemedim?