Mib 2 ünite yardim?

İgne bile satsam 1 hafta icinde sorgusuz iade alirim yada gozden kacan bir sorun cikarsa degisirim :)

8. Gun tanimam haha
O 1 haftayi iyi degerlendirmek lazim😄 tamamdir hocam numarani kaydettim izmitteyim ben yakin zamanda istanbla geleblrm teşekkür ederim

Elimin ayari kacmis abartmisim :)

Toplam 20 civari mib2 oldu

Ekli dosyalar

• IMG_2863.jpeg
    IMG_2863.jpeg
    161.7 KB · Görüntüleme: 46
Mib1'dede Mib2'dede oynatır ama sadece Harman,Discover pro üniteler.Bende Mib1 Harman var video izliyorum.
Evet izleyebilirsin Ama kodu kirildiktan sonra discoverpro mib1 mib2 ve mib 2,5 larda

Video izlemek için kod kırmaya gerek yok hocam,direkt izleyebilirsiniz ama araç dururken.Hareket halinde izlemek için kodlamak gerekir-Ücretli👍
Benimde kod kirilmasi demem de O hareket halinde video izleme icin

Bende yokmuş zaten arkadaşlar discovery medya pro olunca oluyormuş. Daha onceki aracimda mib2 harman vardi onda izliyordum

Merhabalar 8 inch ekran ve mib2 ünit ihtiyacım var, konuşabileceğimiz bir telefon verebilir misiniz? yukarıdaki numarayı arayabilir miyim rahatsız etmek istemedim?

Merhabalar 8 inch ekran ve mib2 ünit ihtiyacım var, konuşabileceğimiz bir telefon verebilir misiniz? yukarıdaki numarayı arayabilir miyim rahatsız etmek istemedim?

Merhaba arayabilirsiniz hocam

Unite var 8” ekran kalmadi

Geri
Üst Alt