UBC53
Üye
- İsim
- Ataberk
- Araç
- Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
anladım hocam vallahi en çok istediğim şu minibüsçü aynası gibi kalın olan 7 kasanın karartmalı aynasını çerçeveliyle değiştirmek yarın parçacıdan parçaları temin edip yapmaya çalışıcam içerde bir tek ayna sırıtıyorKonuyu beğendiğinize sevindim,ayna işine gelirsek,bence kesinlikle yapılmalı çünkü aracın içine boyut atlattıyor,diğer karartmalıda güzel fakat eski hissettiriyor.Golf 7'ye çerçevesiz ayna birebir uysada malesef trim uymuyor,7'nin trimi zaten direkt uymuyor çöp oluyor yani,7.5'inkini takıncada kısa kalıyor üstten 15mm kadar.Dolayısıyla daha öncede belirttiğim gibi kıl testereyle 7'nin çöp olan triminin üstünden 15mm kadar kesip 7.5 triminr yapıştırınca oluyor,sırıtma felanda olmuyor çünkü yukarda aynanın arkasında kalıyor ve dikkatli bakmazsan işlemi farketmen zor.Bir diğer sıkıntıda 7 triminin alt kısmı yani aynanın cama tutunma yerini kapatan kısım daha yuvarlak,7.5"inkiyse daha köşeli,e orada camda siyah boyalı bir kısım var o trimin şekline göre,köşeli trim yıvarlak boyalı alandan birazcık taştığı için dıştan azda olsa belli oluyor,ama bizzat deneyimledim en keskin gözlü arkadaşlarım bile ben söylemeden farkı farkedemedi,ama siz takıntılıysanız gözünüze takılır,özetlersek:
Ben benim araca Lane asistli cam takınca oradaki trim boşa çıktı haliyle,siz çerçevesiz ayna ayarlayın ben size benden çıkan trimi hedeye edeceğim,yada bana göre en mantıklısı sizinde Lane Asist olayına geçmeniz olacaktır.Hem mükemmel bir özellik kazanıyorsunuz hem üçeride ve dışarıda herşey yerli yerinde oluyor![]()