Bu ara büyük retrofit'lere ara vermiş durumdayım,ama ufak tefek
çerez diyebileceğimiz şeyler yapıyoruz tabi,yani o şekilde içimizdeki bu retrofit hastalığını bastırıyoruz diyelim
Son birkaç hafta içinde yaptığım bazı uygulamalar var,ve bunları paylaşmak istedim.
1-
Aliexpres'te satılan ve uzun zamandır sepette tuttuğum, uygulaması meşakatli ve bu sebepten almaktan hep çekindiğim birşeydi
deri iç kapı trim kaplaması,fakat en sonunda karar verdim,ve neolursa olsun ben bunu bir şekilde uygularım diyerek aldım.En kötü atacaktım,onuda göze aldım,zira ürün yorumlarında uygulamanın zorluğundan bahsedenler 4 kapı için sadece kol dayama kısımlarının ortalama 4 saatlerini aldığından bahsetmişlerdi.Fakat ürün geldi ve uygulamaya kalkışınca bu işlemin,evet aslında zor olduğu fakat okadarda abartılacak şekilde olmadığına karar verdim,ve zorluğu belirleyen şeyin aslında sizin el becerinizin nekadar yeterli olduğuna bağlı olarak tespit ettim.Yani el beceriniz varsa okadarda korkacak bir durum olmadığını düşünüyorum.
2-Yine
Aliexpres'ten Dynaudio kaplamaları sipariş ettim.Önce
A sütünlarından yani ön direklere alayım dedim,hoşuma giderse diğerlerinide alırım diyerek sadece önleri sipariş ettim,fakat ne hikmetse satıcı yanlışlıkla arkaları gönderdi,anlaşmazlık açtım ve ürün bende kaldı ayrıca aliexperes'te paramı iade etti
Ürün hoşuma gitti ve tekrarön direkler için yeni sipariş açtım,onlar daha gelmedi,birkaç güne gelir,gelince resim eklerim.
3-Bu konunun içinde
keyless anahtar kabı değişimi konum var,fakat forum üyelerinden
@ZaGani hocamın uyarısıyla sonradan takılan anahtar kabının uzun vadede karta zarar verdiğini öğrenince nekadarda hoşuma gitse bu kabtan vazgeçmeye karar verdim,ya eski kaba dönecektim yada yeni bir şey bulmam gerekiyordu,yine
Aliexpres'te bulduğum Keyless özellikli Golf 8 anahtarının bir tık değişiği olan bir anahtar buldum.Yorumlar güzeldi,ve bu anahtarın hoşuma giden en büyük özelliği anahtar kısmına ulaşmak diğer anahtarlar gibi üst plastik kapağı açarak değilde düğmeli bir şekilde çıkarılıp takıldığı oldu.Kap geldi,anahtar kısmı çektirdim ve uyguladım,muazzam oldu.
Aşağıdaki resimlerde 3 uygulamayıda bir arada görebilirsiniz