Önemli değil hocam evet kendim taktım ama tabiki forum sayesinde aracınız hangi paket önce bi ona bakıp ona göre sipariş vermeniz lazım benim araç comfortline konunun başında link var ben ordan sipariş verdim hatta Tekrar linki paylaşmaya çalışayım şuanki fiyatı 450 küsür lira ve Batman’a 9 günde geldi TRY 458.86 5% İndirim | Oto farı sensörü yağmur sensörleri için far anahtarı GOLF MK7 7 VII 5GG941431D
Reis Diyarbakır Şanlıurfa tarafında sensör ler le birlikte satan ve montaj yapan varmı bilen varmı[mention=17157]Hasyigit[/mention]Tamam gelince yazarsınız hallederiz ben bu forumda çok kişinin yardımını gördüm bende aynı şekilde elimden gelen ne ise yardım etmek isterim. Aynen AliExpressteki yorum bana aitmaksat Türkiye’den alacak olan herkes okuyup yararlansın ön bilgi olsun diye yazdım [emoji4] kargo ücretsiz olarak geliyor şansıma bana vergide çıkmadı. Türkiye’ye ulaştıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam Aras kargo ile eve geliyor mng yada sürat da olabilir tam hatırlayamadım
Hiç bilgim yok araştırmak lazımReis Diyarbakır Şanlıurfa tarafında sensör ler le birlikte satan ve montaj yapan varmı bilen varmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun cevabı ile ilgili konunun başınca @fcsrn hocam bilgi vermiş zaten far anahtarını söktüğünüz zaman sokette 9 adet kablo var ise kablo tesisatı gerekmez 8 adet kablo var ise BCMden yine @fcsrn hocamın gösterdiği şekilde kablo tesisatı yapılması lazım@nihat34 Nihat hocam, comfortline araç için kesme biçme kablo tesisatı gerekiyor mu bende almayı düşünüyorum da.
Bu vergilendirme neye göre yapılıyor acaba.. Ben de sipariş vermiştim yaklaşık 2 hafta önce, gümrükten yeni çıkış yapmış, 25 tl ödemesi gözüküyor. Memur keyfine göre vergilendiriyor sanırım@HasyigitTamam gelince yazarsınız hallederiz ben bu forumda çok kişinin yardımını gördüm bende aynı şekilde elimden gelen ne ise yardım etmek isterim. Aynen AliExpressteki yorum bana ait :lol: maksat Türkiye’den alacak olan herkes okuyup yararlansın ön bilgi olsun diye yazdım kargo ücretsiz olarak geliyor şansıma bana vergide çıkmadı. Türkiye’ye ulaştıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam Aras kargo ile eve geliyor mng yada sürat da olabilir tam hatırlayamadım :lol: