Yorumlanabilir bir durum değildir.Arkadaşlar merhaba
Aracım 2016 golf 8. yaşında. 110bin km. Fren hidroliği hiç değişmedi.
Herhangi bir tehlike yaşanmadı şu ana kadar.
Be düşünüyorsunuz bu konuda ?
Acil değiştirmenizde fayda var. Bir alet yardımıyla ne kadar buharlaştığını ölçüyorlar. Normalde 2 ya da 3 yılda bir değiştiriyor ustalar.Arkadaşlar merhaba
Aracım 2016 golf 8. yaşında. 110bin km. Fren hidroliği hiç değişmedi.
Herhangi bir tehlike yaşanmadı şu ana kadar.
Be düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben de benzer kullanım yaparım ancak yola çıkarken frenleri denerim. Çünkü devamlı süzülerek kullanmak, daha doğrusu fren ve gazı az kullanarak yapılan sürüşlerde ara ara disk ve balata arası tozları almak için uygun yerlerde frenlerinizi deneyiniz. Yoksa ani bir durumda biriken toz pas kir nedeniyle manevra yapacak yer kalmazsa Abs ile birlikte fren mesafesi uzayacaktır.Teşekkür ederim yazan tüm dostlara.
Acil bir fren durumunda görevini yapamayabilir diye düşünüyorum ben de. Size de danışmak istedim.
Allah sizi inandırsın ki şu arabayı sıfırdan beri sürüyorum daha 2 ya da 3 kez sert fren yapmışımdır. Sürekli trafiği iyi okurum, çok önceden ayağı gazdan çekerim, kuş süzülmedi modunda giderim.
Sanırım bundan dolayı frenler beni üzmedi.
Fren balataları hiç değişmedi zaten daha. Dikkatinizi çekerim araba 110binde.
Çok doğru bir noktaya değindiniz. Teşekkür ederim. Buna dikkat etmek gerekiyorBen de benzer kullanım yaparım ancak yola çıkarken frenleri denerim. Çünkü devamlı süzülerek kullanmak, daha doğrusu fren ve gazı az kullanarak yapılan sürüşlerde ara ara disk ve balata arası tozları almak için uygun yerlerde frenlerinizi deneyiniz. Yoksa ani bir durumda biriken toz pas kir nedeniyle manevra yapacak yer kalmazsa Abs ile birlikte fren mesafesi uzayacaktır.
110 bin balataların dayanması çok iyi. Vag grubundaki fren hidroliği dot 4 olarak kullandığını hatırlıyorum. Sanayide değişimini yapacaksanız dikkat edin. Bazı ustalar malum rastgele iş yapmayı severler. Fren hidrolik kabında yazıyor hangisi olduğuTeşekkür ederim yazan tüm dostlara.
Acil bir fren durumunda görevini yapamayabilir diye düşünüyorum ben de. Size de danışmak istedim.
Allah sizi inandırsın ki şu arabayı sıfırdan beri sürüyorum daha 2 ya da 3 kez sert fren yapmışımdır. Sürekli trafiği iyi okurum, çok önceden ayağı gazdan çekerim, kuş süzülmedi modunda giderim.
Sanırım bundan dolayı frenler beni üzmedi.
Fren balataları hiç değişmedi zaten daha. Dikkatinizi çekerim araba 110binde.
Hocam bence gereksiz pahalıFren hidroliği ve ön balatalar için servisten 3100 tl teklif aldim sizce fiyat nasıl?