Hidroliği serviste değiştirin diyor herkesHocam bence gereksiz pahalı
Hidroliği serviste değiştirin diyor herkesHocam bence gereksiz pahalı
Ben güvendiğim ustama değiştirdim. Komple sistemden boşaltarak yaptı. Siz bilirsiniz.Hidroliği serviste değiştirin diyor herkes
Balataların markası nedir hocam. Ona göre yorum yapan olacaktır fiyat konusunda.Fren hidroliği ve ön balatalar için servisten 3100 tl teklif aldim sizce fiyat nasıl?
Marka sormadım ustundekinin aynisidir sanırımBalataların markası nedir hocam. Ona göre yorum yapan olacaktır fiyat konusunda.
Yetkili servis Bosch marka takıyor diye biliyorum. Ben feredo kullanıyorum memnunumMarka sormadım ustundekinin aynisidir sanırım
Fren hidroliği ve ön balatalar için servisten 3100 tl teklif aldim sizce fiyat nasıl?
Hidroliği serviste değiştirin diyor herkes
Marka sormadım ustundekinin aynisidir sanırım
Yetkili servislerde çalışan kişinin insiyatifine kalmış olabilirsiniz. Hidrolik değiştiriyoruz derler üstüne ekleyip geçebilirler. Ben bu konuda tanıdığınız veya birinin önerebileceği usta varsa aracınızın başında görerek tüm sistemden boşaltıldığını, daha güvenilir olacaktır diye düşünüyorum.Model yılına göre indirimli fiyat olabilir. Ayrıca balata eko seri mi standart seri mi buna göre de fiyat değişebilir.
Fren tertibatı önemlidir. Bu sebeple yetkili serviste yapmak daha iyidir. Ayrıca yine indirim varsa dışarıda yaptırmaktan daha iyi olabilir. Bu durum genel bilgidir. Yok benim usta var odur budur yerel bilgidir ve herkes için gereksiz bilgidir.
Marka sorsanız da pek umurlarında olmaz. Orijinal mi orijinaldir. Balatada genel bir marka olabilir ancak baktığınızda bağlantı yeri başka markadır , Ped kısmı başka marka olabilir. Yani bildiğim kadarıyla şöyle olduğunu düşünüyorum dersem yalan olur.
Yetkili servislerde çalışan kişinin insiyatifine kalmış olabilirsiniz. Hidrolik değiştiriyoruz derler üstüne ekleyip geçebilirler. Ben bu konuda tanıdığınız veya birinin önerebileceği usta varsa aracınızın başında görerek tüm sistemden boşaltıldığını, daha güvenilir olacaktır diye düşünüyorum.
Neye istinaden boş laf, usta babamın oğlu değil sadece yorumunuzu merak ettim. Hakikaten neden boş olduğunu söylerseniz bende dikkate almak istemem o videoyu?bos laf
- diyor ki pompala cek yaparak hidrolik degisimi olmaz hava kalirNeye istinaden boş laf, usta babamın oğlu değil sadece yorumunuzu merak ettim. Hakikaten neden boş olduğunu söylerseniz bende dikkate almak istemem o videoyu?
Teşekkür ederim detaylı açıklamanız için- diyor ki pompala cek yaparak hidrolik degisimi olmaz hava kalir
bu yanlis, hava kalmasi icin islemi yapanin hata yapmasi gerekir, ya ustten dolduran yeterli hizda doldurmaz hava alir ya da alttan acip kapatan yanlis zamanda acar hava aldirir. yani isi bilen biri pekala aldirmadan yapar pompa olmadan da.
- diyor ki: bu sistem 3.5 barda calisiyor bu basinclar normal degil yuksek ve pedalla bu basinca ulasamazsiniz.
kulliyen yanlis. ayaklada o basinca ulasir hidrolik sistem daha yuksegine de ulasir sorun degil. zaten o kadar yuksek basinca da ihtiyac yok, alti ustu sistemdeki siviyi ittirecek. pompanin basicini nedir bilmiyorum ancak 3.5 bar oldugunu dusunmuyorum, cunku gereksiz.
-diyor ki: Değişim Makine İle değişim Kadar Sonuç Vermiyor
uzaktan yakindan alakasi yok, islem dogru yapilirsa arada hic bir fark olmaz.
aslinda guncel araclarda pompayada ihtiyac yok, bilgisayardan girip servis prosedurunu calistirinca araba kendi pompasini calistiriyor zaten.