Hocam kırmızı stop ile sarı sinyalin kesiştiği noktada 2 tane kırmızı 2 tane sarı led lamba vardır. Fabrikadan led stop ile çıkan bir golfte park konumunda oradaki kırmızı ledler yanar, sinyal verildiği zaman kırmızı led söner sadece sarı sinyal normal yanıp sönmesini yapar. Sinyal fonksiyonu sona erdiğinde kırmızı led yeniden yanar. Kısa farlar ya da parkların kapalı olduğu yani arka kırmızı ledlerin yanmadığı durumda frene basıldığında 2 kırmızı led dahil dış kısmın tamamı yanar. Paylaştığım kodlama uygulanırsa @dgn hocamın frende yanmayan 2 kırmızı ledi artık yanacaktır.
Hocam Konya Gökmen paralel çekerek yapıyor. BCM'den hat çekmeyi de biliyor ama yüksek bir işçilik istiyor@MSE hocam 1 saat konustuk serviste senin soylediklerini de soyldim. Ama bize gelen oyle bir talimat yok bugune kadar hic oyle baglanti yapmadik vs. Dediler. Ve en sonunda elektrik ustasi bas basa kalinca ogren hangi serviste o sekilde baglanti yapmislar arayip ogreneyim nasil oldugunu bileyim deince anladim ki usta yok bizim buradaki servislerde. ?
Eski yaptığım kodlamalara bakarak düzelttim sorunu.Önceki sayfada kod tüm stopların daimi yanmasını sağlıyor.Sinyal verirken bile sönmüyor.Üstüne sinyal verince kesişim noktası turuncu oluyor.Oysaki benim arabamda parklar açıkken sinyalde normal stop gibi sönüyor zaten karşılıklı.Uzun lafın kısası gene olmadı@MSE. Hocam dediginiz kodlamayi yaptim ama maalesef sorunumuza cozum olmadi. Orjinalide kaydedemedim. İlk 16 ile baslayan kismin orj kodu var mi acaba? Tek denersem uzun surecek gibi.