Yerinize olsam hiç kapatmam parklarıEkli dosyayı görüntüle 4157
Bende parklar kapali frene basildiginda durum bu. Kesisen yer yanmiyor. Ama parklar acikken orjinali neyse o. Pek ustune dusemedim bende.
Ekli dosyayı görüntüle 8551
Ekli dosyayı görüntüle 8552
Yerinize olsam hiç kapatmam parkları
Özellik açtırmak ile garanti dışı kalsak hicbir aracın garantisi olmaz [emoji1] [emoji1]@EMRAH ATTS
hocam servisteyim suan. Tabiri yerindeyse ustanin basinin etini yedim, dedigim sekilde yapacagini soyledi, hat vs cekilcekmis. Gelmisken cakarli sinyali sordum. Kodlama veya dinamik adaptor kablosu gerekmis. Servis yapmiyor dedi. Servis danismaniyla konustum. Araca disardan mudahale edilmemesi gerektigini, kodlama yaparsam Almanya'nin araci garanti disi birakacagini soyledi. Aracin sahip oldugu ozelliklerin acilmasi yapilacak zaten kendi ozelligi dediysem de bir sonuca varamadim. Ledler takildan sonra resim yukleyecem. Servistekilerin basini cok agrittim
Çift u led için kodlamaya gerek yok olmadi. Hata yakmıyor ise gerek yok diye düşünüyorum.Merhaba abiler, arkadaşlar. Sonradan takılan led stoplarda veya çift u ledlerde ne gibi bir kodlama yapmamız gerekiyor ?
Mesela led olarak mı kodlamak yoksa kanal değişikliği yapmak mı ? Hiç bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim