Elimde 1.6 TDI Golf 7 2014 var aracım 130 binde deli gibi yakıyor ortalama tüketim 9 ile 12 arası gidiyor işin garibi diğer aracım ise 4.7 tüketiyor konu ile ilgili yakıt fitresinde kaçak olduğunu biliyorum ekstrem konular ne olabilir
hiç full depo gezemedim yaa içimde ukte kaldıvalla benimki de çok yakıyor. çözüm arıyorum. galiba en iyisi kullanmamak.
dpf iptal edeyim miPartikül dolmuştur belki de. bir arkadaş temizletmişti yakıt tüketimi düşmüştü baya bi performansı da artmıştı.
Anlatımın için çok teşekkür ederimİstanbul içinde ortalama hız 18-24km.
Her gün 50km yol yapıyorum. Tam gözlemleyemedim ama araç 300-400 km'de bir, devri 1000 civarında tutarak ( sanırım partikül temizleme işlemi yapıyor.) tüketim 8-9-10 litre civarında oluyor. Temizleme işlemi bittikten sonra 5-6 litre aralığına iniyor.
Bütün bu kombinasyonlarda 1 depo ile 700km civarında bir yol yapabiliyorum.( ışık yandığında)
*2013 1,6 highline donanım golf 7
*( 225x45x17 michelin crossclimate 2 yeni takılı lastik) araç 150.000kmde
*Yolculuk 2 kişi ( güzergah beylikdüzü-halkalı arası )
Partikül temizleme esnasında sabit bir hızla gidiyor olsam belki daha az yakabilir ama o sıralarda maalesef çoğunlukla duran trafikte oluyorum.
hybrid turbo ve downpipe yapmanız lazım aracınızdan güç almak istiyorsanız, ancak dpf egr iptal edip downpipe + stage1 plus yazılımla birlikte tatmin edici bir güç alırsınız.stage 2 için nasıl bir şey yapmak gerek
Efsane başlık, efsane konu.
Hayırlı olsun
Geçmiş olsun
Hoş geldiniz.
Bende de aynı durum var. Umarım çözüm bulunur.
Birinci aracım hiç yakmıyor, ikinci aracım normal yakıyor, üçüncü aracım pöff çok yakıyor.
Acaba üçüncü aracındaki parçaları birinci aracıma, birinci aracımdakileri de üçüncü aracıma taksam hepsi normal yakar mı? Deneyip bilgilendireceğim.
Görüşürüz.. iyi günler.