Golf 7 1.6 tdi aracım çok yakıyor

Düşündüğünüz çoktan icat edilmiş. Nissan Qashqai e-power!
Kaput altında 1.5 dizel bir jeneratör taşır. Ama çekişi/itişi elektrikli motorları yapıyor.;)

Japonlardan beklenmeyen mantık dışı icat.
Mazot yakacaksak niye elektrik motoru var.

Alkolsüz bira icadı gibi??
Alkol almayacaksak niye bira içelim??

Adam 6 dakika boyunca 37 kere Çekiyo Dedi.
35 de inandık

Dik rampalarda 1. Viteste çekiyorum falan??

1,4 atmosferik benzinli 75 beygir araçla + tüplü de çekiyorum dedi ?? Yazık arabana hocam yaa , karavan sevdasına böyle ısrarlar!?

Japonlardan beklenmeyen mantık dışı icat.
Mazot yakacaksak niye elektrik motoru var.
Şarjlıların menzil dezavantajına karşı kendi elektriğini üreten elektrikli-dizel araba. Hemide elektriğin en pahalısından.:oops:
Motor sesi dersen var, emisyon var, ama elektrikli arabam var diye yemin etsen yalan değil.

Dediğim gibi küçücük hibrid bataryasından biraz daha büyükçe bir batarya koyup da 1.5 dizel motordan tasarruf etselermiş. Menzil olayı da sadece uzun sürüşlerde önemli olabilir.

Adam 6 dakika boyunca 37 kere Çekiyo Dedi.
35 de inandık

Dik rampalarda 1. Viteste çekiyorum falan??

1,4 atmosferik benzinli 75 beygir araçla + tüplü de çekiyorum dedi ?? Yazık arabana hocam yaa , karavan sevdasına böyle ısrarlar!?

1.3 ün aşağısı çekmiyor dedi ya biz 1.2 1.0 tsilerin hayalleri yıkıldı 😝

Bu arada videodaki çocuk yaşında benim de oğlum var, izlerken 10 yerde "bir dur oğlum yaa" dedim 😝
Abinin sabrı iyiymiş 👍

Şarjlıların menzil dezavantajına karşı kendi elektriğini üreten elektrikli-dizel araba. Hemide elektriğin en pahalısından.:oops:
Motor sesi dersen var, emisyon var, ama elektrikli arabam var diye yemin etsen yalan değil.

Dediğim gibi küçücük hibrid bataryasından biraz daha büyükçe bir batarya koyup da 1.5 dizel motordan tasarruf etselermiş. Menzil olayı da sadece uzun sürüşlerde önemli olabilir.
Çok mantıksızmış harbi

@Kysr038

Bu otomotiv dünyasına çoluk cocuğa rol verme modasını anamur medya yutub kanalında ki adam başlattı (çocuk: selim )

Çocuk evde half life , age of empires , fifa 2020 oynayacak babası zorla araba tanıtımlarında oynattı. Arka koltuk bagaja erişim boşlugundan bagaja arka koltuğa geciş yapan çocuk büyüdü de bu muhabbet bitti sonunda.

Efsane başlık, efsane konu.
Hayırlı olsun
Geçmiş olsun
Hoş geldiniz.
Bende de aynı durum var. Umarım çözüm bulunur.
Birinci aracım hiç yakmıyor, ikinci aracım normal yakıyor, üçüncü aracım pöff çok yakıyor.

Acaba üçüncü aracındaki parçaları birinci aracıma, birinci aracımdakileri de üçüncü aracıma taksam hepsi normal yakar mı? Deneyip bilgilendireceğim.
Görüşürüz.. iyi günler.
olursa yaparım ben de

Dizel araçta (yakıt ikaz lambası) yanmasına rağmen buna aldırış etmeden deponun dibine kadar kullanmak gibi hatalar, başınıza ciddi şekilde iş alırsınız, enjektörlere, yüksek basınç pompasına ciddi zarar veriyorsunuz, bu 2 parça oldukça pahalı parçalardır, böyle bir kullanım şekli ile pahalı onarım masrafları ile baş başa kalmanız kaçınılmazdır..
dikkate alacağım, teşekkür ederim

Geri
Üst Alt