Dagasan
Üye
Açıktaki bidonlar hareket halinde bile çalınır bizde
Dizel araçta (yakıt ikaz lambası) yanmasına rağmen buna aldırış etmeden deponun dibine kadar kullanmak gibi hatalar, başınıza ciddi şekilde iş alırsınız, enjektörlere, yüksek basınç pompasına ciddi zarar veriyorsunuz, bu 2 parça oldukça pahalı parçalardır, böyle bir kullanım şekli ile pahalı onarım masrafları ile baş başa kalmanız kaçınılmazdır..Anlatımın için çok teşekkür ederim
Gençliğin vermiş olduğu hırs neticesinde arabayı deli gibi kullanıyorum araç ile günlük en kötü 15 20 km yapıyorum çoğunlukla benzin ikaz lambası yanıyor 0 km menzile takılmıyorum (bu arada 0 km menzil ile 22 km yol gidebilirisiniz test ettim dpf bir çok kez hata verdi sırf bu yüzden ondan dolayı dpf iptali düşündüm ama her kafadan bir ses çok kararsız kaldığım bir nokta stage 2 yazılım- eger iptal -dpf iptal düşünüyorum ama araştırmadan yapmayayım diyorum fikriniz varsa dinlerim aydınlanmaya ihtiyacım var
Sırf belki karavan için ya da benzeri çeki işleri için 2005 Sorento aracımı satmadım. Birde yıllardır bakımını, tamirini yaptığım bildiğim araç yerine bişey koymaya kalksan uçuk paralar. 2.5 litre dizel 100kmde ortalama 17litre yakıyor(biraz büyük lastik, diferansiyel oranı farklı, şaseye kaynaklı çeki demiri) ama zaten günlük kullanılmıyor. Bu gidişle ev almayı düşün(e)müyorum. Artık 2000ler filmlerindeki CIA ya da NSA den gizlenen tipler gibi karavanda yaşarım. Bu sebepten elektrikli araç için golfü belki satarım ama diğerini değil.Karavan demişken?
Millet takmış arkasına karavan laylaylom youtub videoları vsvsvsvs
Bedava çekilisten ultralüx cekme karavan verseler
1,6 tdi golfün arkasına takarmıyım ?? Mümkün değil
2,0 tdi A4 le yine imkansız
3,0 tdi A6 ile hadi kabul cekeyim...
90 hp tdi polo da cekmesine çeker karavanı
Benim 1,6 tdi golfde haydi haydi.
Ama ben isvicre saati rolex gibi tıkır tıkır işleyen motoruma 800 kilo eşşekk yükü semer niye vurayım?
Bu 800 kiloyu nötrleyecek lokomotif tipi 3.0 tdi dır bana göre.
+ şunu da eklemekte fayda
Cekme karavanda güvenli sürüş hız sınırı 80 km/h dir.
3.0 tdi A6 ım var !!
Karavanla 80 sabit gidicem .....yok öyle tintin eziyett.
Sırf belki karavan için ya da benzeri çeki işleri için 2005 Sorento aracımı satmadım. Birde yıllardır bakımını, tamirini yaptığım bildiğim araç yerine bişey koymaya kalksan uçuk paralar. 2.5 litre dizel 100kmde ortalama 17litre yakıyor(biraz büyük lastik, diferansiyel oranı farklı, şaseye kaynaklı çeki demiri) ama zaten günlük kullanılmıyor. Bu gidişle ev almayı düşün(e)müyorum. Artık 2000ler filmlerindeki CIA ya da NSA den gizlenen tipler gibi karavanda yaşarım. Bu sebepten elektrikli araç için golfü belki satarım ama diğerini değil.
Karavansiz bu şekilde ama şu an en fazla römork çektiğim için çeki demiri "T" şeklinde arka tampon boyunca tek parça galvanizli demir ve 300kg ağırlığında, yoksa en ufak yağmurda bile 4wd almadığımda arkayı çok fazla savuruyor. Tabi günlük kullanilmadigi için arazi lastiği var. Karavan çekmeye başlarsam başka düzen yapmam gerekir. Eşek diye de boşa semer vurmaya gerek yok o kadarKaravan çekerken mi 17 litre yakıyor??
Karavansız 17 litre ise ucuk bi değer???
Bahsettiğiniz durumla(karavan olmasa da) yaklaşık 3 sene önce karşılaştım diyebilirim.@ogzogz
Karavan demişken?
Millet takmış arkasına karavan laylaylom youtub videoları vsvsvsvs
Bedava çekilisten ultralüx cekme karavan verseler
1,6 tdi golfün arkasına takarmıyım ?? Mümkün değil
2,0 tdi A4 le yine imkansız
3,0 tdi A6 ile hadi kabul cekeyim...
90 hp tdi polo da cekmesine çeker karavanı
Benim 1,6 tdi golfde haydi haydi.
Ama ben isvicre saati rolex gibi tıkır tıkır işleyen motoruma 800 kilo eşşekk yükü semer niye vurayım?
Bu 800 kiloyu nötrleyecek lokomotif tipi 3.0 tdi dır bana göre.
+ şunu da eklemekte fayda
Cekme karavanda güvenli sürüş hız sınırı 80 km/h dir.
3.0 tdi A6 ım var !!
Hadi senin için kıymetli değil, araçla istediğini çek ama en azından ayna uzatması tak trafiği tehlikeye atma...Bahsettiğiniz durumla(karavan olmasa da) yaklaşık 3 sene önce karşılaştım diyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 70094
Fransalı (Fransa'da yaşayan Türk) abimizin keyfi yerinde görünüyordu..
Düşündüğünüz çoktan icat edilmiş. Nissan Qashqai e-power!
Bu farklı bir düzenek.Düşündüğünüz çoktan icat edilmiş. Nissan Qashqai e-power!
Kaput altında 1.5 dizel bir jeneratör taşır. Ama çekişi/itişi elektrikli motorları yapıyor.
Tamam işte Tesla arkada taşıyor, bununki daha kibarca kaput altında.Bu farklı bir düzenek.
Yukarıdaki durum, şarj edilebilen, tamamen elektrikli bir aracı, harici bir yakıt kullanan jeneratör ile beslemek.
Unutup basar insan,3.0 tdi A6 ım var !!