sametaslan
Üye
bende kovalıyorum aynı janttan düşüremedim sorması ayıp kaça mal olduSağolasın tabiki orjinal
bende kovalıyorum aynı janttan düşüremedim sorması ayıp kaça mal olduSağolasın tabiki orjinal
Bu durumu ben de farkettim. Aracı ilk aldığımda 6.5lt yakarken valencia jant taktıktan sonra 7.5 seviyelerine çıktı. Ağırlığın yanında taban genişlemesinin de etkisi var.Metin hocam selamlar, 1.0 life arac 5-5.5 litre yakardı. Şimdi 17 valencia ile 6-6.5 lt yakıyor. Bilgine.
bende kovalıyorum aynı janttan düşüremedim sorması ayıp kaça mal oldu
Kovalıyoruz bakalım bulursak güzel bi özel seri ithal neden olmasınAldın mı araç
Kovalıyoruz bakalım bulursak güzel bi özel seri ithal neden olmasın
Onlar pahalı gelir şef bütçe yetmez bide elektrikli den çoğu kişi memnun değilAz daha bekle elektrikler gelecek...
Aracımıza hayırlı olsun bakalım umarım takıp çıkarmam...
Arkadaşlar bilen bilgi verirse memnun olurum bu yayın üstündeki numara @ozdemir0629 ile aynı değil bunlar hep aynımı olmak zorunda mı yoksa benim kutunun içindeki farklı bir yaymı
Ekli dosyayı görüntüle 72861
Ekli dosyayı görüntüle 72862
@ozdemir0629
Ekli dosyayı görüntüle 72864
Ekli dosyayı görüntüle 72865
Kutu doğru ama içindeki yay yanlış gelmiş doğrumu anladım abi?
nasıl oluyor bu iş !,
bende ilk fark ettiğimde endişelenmiştim, (kutu da yazan kod yay da yazmıyordu) neyseki sorun yaşamadım
çok yakışmış. kazasız belasız kullanın. darısı bize diyelimYıllar sonra 18" janta geçiş yaptım bugün...
Orjinal 18" bergamo jant ve Michelin PS5 (02/24) üretim...
Ekli dosyayı görüntüle 72944
Ekli dosyayı görüntüle 72945
Ekli dosyayı görüntüle 72946
Ekli dosyayı görüntüle 72948
Ekli dosyayı görüntüle 72949