Merhaba bir konuda danışmak istiyorum çok mesaj okudum bir haftadır araştırıyorum net cevap bulamadım bulduğumu kaybettim :) 2021 R line araç aldım ön camım kamerasız şerit takip özelliğini aktif etmek istiyorum. bunun için,
Ön cam 5H0845011ALNVB
Şerit takip kamerası 5WA980653D
Yeni trim paraları 5HG868437A / 5HG857593A (Hatalı olabilir)
ben bunları temin ettikten sonra ekstara ne yapılması gerekiyor. Kablo almam lazım mı yoksa tesisat mı var? ACC için lisans olayı varmış şerit takip için öyle bir durum oluyor mu yoksa gizli özellik gibi mi aktif ediliyor?
yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Merhaba bir konuda danışmak istiyorum çok mesaj okudum bir haftadır araştırıyorum net cevap bulamadım bulduğumu kaybettim :) 2021 R line araç aldım ön camım kamerasız şerit takip özelliğini aktif etmek istiyorum. bunun için,
Ön cam 5H0845011ALNVB
Şerit takip kamerası 5WA980653D
Yeni trim paraları 5HG868437A / 5HG857593A (Hatalı olabilir)
ben bunları temin ettikten sonra ekstara ne yapılması gerekiyor. Kablo almam lazım mı yoksa tesisat mı var? ACC için lisans olayı varmış şerit takip için öyle bir durum oluyor mu yoksa gizli özellik gibi mi aktif ediliyor?
yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Merhaba,
Kablo seti kodlama...
Acc istiyorsan onların da malzemelerini temin edeceksin...
Lisanslama 850€ olması gerek @İlker34 +90 (505) 684 08 32 görüşmelisin.
Şerit takipte lisanslamaya gerek yok diye biliyorum @İlker34 daha net bilgi verir en azından uzaktan bağlanıp senin ihtiyaçlarını karşılayabilir kodlama vs...

Merhaba,
Kablo seti kodlama...
Acc istiyorsan onların da malzemelerini temin edeceksin...
Lisanslama 850€ olması gerek @İlker34 +90 (505) 684 08 32 görüşmelisin.
Şerit takipte lisanslamaya gerek yok diye biliyorum @İlker34 daha net bilgi verir en azından uzaktan bağlanıp senin ihtiyaçlarını karşılayabilir kodlama vs...
Teşekkürler Metin Hocam. Ayrıntılar için @İlker34 bey ile iletişime geçerim.

ben würth araç içi temizleme köpüğü ile fırçalayarak temizliyorum ama tam mat görüntüyü alamıyorum
o ürünle mat sonuç alamazsın zaten, onlar anca kumaş temizliğine iş görür. Benim tavsiyem Chemical Guys ya da Auto Glym tarzı iyi bir markanın deri temizleyicisini alman olacaktır.

ben würth araç içi temizleme köpüğü ile fırçalayarak temizliyorum ama tam mat görüntüyü alamıyorum
Düzenli periyotlarla direksiyonu temizlemeyince mat kalması pek mümkün olmuyor.

Deriler için bizzat deri temizleyici ürün ve bakım ürünü kullanmalısınız. Bende deri temizleyici olarak 4-5 yıldır kullandığım AutoGlym deri temizleyici (hala bitmedi) ürün var. Aynı markanın deri besleyici ürünü de var, eski aracımda kullanırdım ama yeni araçda deri besleyici kullanmıyorum. Sıfır araç veya direksiyonda deri kalkanı kullanmak daha doğru. Deri kalkanı olarak da deriklinik ürünü deri kalkanı(extra mat) kullanmaktayım.

Ya bu günlerde veya da 2 hafta uzun yol yaptıktan sonra deri temizlik bakımı tekrardan yapacağım. 3-4 ayda bir genelde deri temizlik bakım yaparım. Duruma göre uzatılabilir de.

Geri
Üst Alt