vay vay vay merakla bekliyorum. güncel km kaç abi. bir de arabanı kendin mi yıkıyorsun
15.500km civarı...
uzun süredir kendim temizliyorum...
vay vay vay merakla bekliyorum. güncel km kaç abi. bir de arabanı kendin mi yıkıyorsun
Süperrr.
Bu arada direksiyonunda temizlenme vakti gelmiş gibi. Parlamalar başlamış gibi görünüyor.
temizlik ürünlerini de paylaşır mısın15.500km civarı...
uzun süredir kendim temizliyorum...
Aslında bir çok kaliteli marka var.Evet başladı önerin var mı...
Rica ederim.Sağolasın...
Merhaba bir konuda danışmak istiyorum çok mesaj okudum bir haftadır araştırıyorum net cevap bulamadım bulduğumu kaybettim 2021 R line araç aldım ön camım kamerasız şerit takip özelliğini aktif etmek istiyorum. bunun için,
Ön cam 5H0845011ALNVB
Şerit takip kamerası 5WA980653D
Yeni trim paraları 5HG868437A / 5HG857593A (Hatalı olabilir)
ben bunları temin ettikten sonra ekstara ne yapılması gerekiyor. Kablo almam lazım mı yoksa tesisat mı var? ACC için lisans olayı varmış şerit takip için öyle bir durum oluyor mu yoksa gizli özellik gibi mi aktif ediliyor?
yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Teşekkürler Metin Hocam. Ayrıntılar için @İlker34 bey ile iletişime geçerim.Merhaba,
Kablo seti kodlama...
Acc istiyorsan onların da malzemelerini temin edeceksin...
Lisanslama 850€ olması gerek @İlker34 +90 (505) 684 08 32 görüşmelisin.
Şerit takipte lisanslamaya gerek yok diye biliyorum @İlker34 daha net bilgi verir en azından uzaktan bağlanıp senin ihtiyaçlarını karşılayabilir kodlama vs...
Teşekkürler Metin Hocam. Ayrıntılar için @İlker34 bey ile iletişime geçerim.
o ürünle mat sonuç alamazsın zaten, onlar anca kumaş temizliğine iş görür. Benim tavsiyem Chemical Guys ya da Auto Glym tarzı iyi bir markanın deri temizleyicisini alman olacaktır.ben würth araç içi temizleme köpüğü ile fırçalayarak temizliyorum ama tam mat görüntüyü alamıyorum
Düzenli periyotlarla direksiyonu temizlemeyince mat kalması pek mümkün olmuyor.ben würth araç içi temizleme köpüğü ile fırçalayarak temizliyorum ama tam mat görüntüyü alamıyorum