abi araca yeni retrofitler gelsinnn

abi araca yeni retrofitler gelsinnn

Bu saatten sonra bir şey gelmez çünkü beni tatmin edecek bir şey kalmadı retrofit olarak...
artık satacağım aracı nasib olur ise elektrikli bir araç vw ide serisinden yada benzinli suv alacağım...

Bu saatten sonra bir şey gelmez çünkü beni tatmin edecek bir şey kalmadı retrofit olarak...
artık satacağım aracı nasib olur ise elektrikli bir araç vw ide serisinden yada benzinli suv alacağım...
araç hakkında son iyi kötü yorumlar gelir mi abi

araç hakkında sevdikleriniz sevmedikleriniz yorumlarını vs. demek istemiştim. derin bilgilerini bizimle de paylaş be abii :D

Aracımı seviyorum :) sevdiğimi belli eden konularıma bakabilirsin ama desen ki abi şuan satınca alır mısın hayır mk8 yada mk8,5 almam mk9 olmadı mk10 alırım...

Derin bilgiler :) bu başlık içinde mevcut okumalısın bir mk8 içinden nasıl geçilir hepsi mevcut... İddia ediyorum🫥 yaptığım her uygulama bu platform da olup, Ülkemiz de değil Dünya da tek... keyfini çıkarın 😇

Aracımı seviyorum :) sevdiğimi belli eden konularıma bakabilirsin ama desen ki abi şuan satınca alır mısın hayır mk8 yada mk8,5 almam mk9 olmadı mk10 alırım...

Derin bilgiler :) bu başlık içinde mevcut okumalısın bir mk8 içinden nasıl geçilir hepsi mevcut... İddia ediyorum🫥 yaptığım her uygulama bu platform da olup, Ülkemiz de değil Dünya da tek... keyfini çıkarın 😇
kralsın abi arabadan soğudun mu neden 8 veya 8.5 almazsın

kralsın abi arabadan soğudun mu neden 8 veya 8.5 almazsın

Yok soğumadım benim aracımın emsali yok şuan...
Şuan araç daha bir yaşında iki sene daha garantisi var bir sene daha sürmeyi planlar isem garantiyi uzatacağım daha karar vermedim bu süreç içinde keyfe keder satılık gider ise değerini bilene uzun yıllar binecek birine gitsin lakin gitmez ise 2027 de satmış olacağım...

Güncel çekeyim...

Eski sponsorumuz semtuning den rline set aldım kasım başı gibi gümrükten çıkar mutlaka...

teslim aldıktan sonra ender elektroniğe götüreceğim boyacıları mesut çok iyi usta on güne kadar hazır olur gibi bu arada ufak tefek hazırlıklar yapıyorum tabi içinde kırmızı olmazsa olmazım:)

Ataşehirde Retrofit Garaj Emre kardeşimin yanına geçtim...

d5003acd-813d-4042-9671-c5371ff00d41.jpeg

Direksiyon altının montajını yaptı tşk ederim kendisine...

f827b24e-3acd-407e-977a-bafd2387357e.jpeg

Çamurluk bıçak logomuzda aliexpresten geldi...

IMG_1954.jpeg

Dört kapı kilit koruyucu...

IMG_1968.jpeg

Dört kapı koruyucu...

IMG_1969.jpeg

Kadran ve media ekran koruyucu...

IMG_1970.jpeg

Son düzenleme:
Güncel çekeyim...

Eski sponsorumuz semtuning den rline set aldım kasım başı gibi gümrükten çıkar mutlaka...

teslim aldıktan sonra on güne kadar hazır olur gibi bu arada ufak tefek hazırlıklar yapıyorum tabi içinde kırmızı olmazsa olmazım:)

Ekli dosyayı görüntüle 79086

Ekli dosyayı görüntüle 79084

Ekli dosyayı görüntüle 79085
vay vay vay merakla bekliyorum. güncel km kaç abi. bir de arabanı kendin mi yıkıyorsun

Güncel çekeyim...

teslim aldıktan sonra on güne kadar hazır olur gibi bu arada ufak tefek hazırlıklar yapıyorum tabi içinde kırmızı olmazsa olmazım:)

Ekli dosyayı görüntüle 79086

Ekli dosyayı görüntüle 79084

Ekli dosyayı görüntüle 79085

Süperrr.

Bu arada direksiyonunda temizlenme vakti gelmiş gibi. Parlamalar başlamış gibi görünüyor. :)

Süperrr.

Bu arada direksiyonunda temizlenme vakti gelmiş gibi. Parlamalar başlamış gibi görünüyor. :)
ben würth araç içi temizleme köpüğü ile fırçalayarak temizliyorum ama tam mat görüntüyü alamıyorum

Geri
Üst Alt