tüh be sevinmiştik
Evet vazgeçti satmaktan saklayacakmış
Herşey kısmet...
tüh be sevinmiştik
servisten al abiEvet vazgeçti satmaktan saklayacakmış
Herşey kısmet...
servisten al abi
abi araca yeni retrofitler gelsinnn
araç hakkında son iyi kötü yorumlar gelir mi abiBu saatten sonra bir şey gelmez çünkü beni tatmin edecek bir şey kalmadı retrofit olarak...
artık satacağım aracı nasib olur ise elektrikli bir araç vw ide serisinden yada benzinli suv alacağım...
araç hakkında son iyi kötü yorumlar gelir mi abi
araç hakkında sevdikleriniz sevmedikleriniz yorumlarını vs. demek istemiştim. derin bilgilerini bizimle de paylaş be abiiTam anlayamadım...
araç hakkında sevdikleriniz sevmedikleriniz yorumlarını vs. demek istemiştim. derin bilgilerini bizimle de paylaş be abii
kralsın abi arabadan soğudun mu neden 8 veya 8.5 almazsınAracımı seviyorum sevdiğimi belli eden konularıma bakabilirsin ama desen ki abi şuan satınca alır mısın hayır mk8 yada mk8,5 almam mk9 olmadı mk10 alırım...
Derin bilgiler bu başlık içinde mevcut okumalısın bir mk8 içinden nasıl geçilir hepsi mevcut... İddia ediyorum yaptığım her uygulama bu platform da olup, Ülkemiz de değil Dünya da tek... keyfini çıkarın
kralsın abi arabadan soğudun mu neden 8 veya 8.5 almazsın
vay vay vay merakla bekliyorum. güncel km kaç abi. bir de arabanı kendin mi yıkıyorsunGüncel çekeyim...
Eski sponsorumuz semtuning den rline set aldım kasım başı gibi gümrükten çıkar mutlaka...
teslim aldıktan sonra on güne kadar hazır olur gibi bu arada ufak tefek hazırlıklar yapıyorum tabi içinde kırmızı olmazsa olmazım
Ataşehirde Retrofit Garaj Emre kardeşimin yanına geçtim...
Ekli dosyayı görüntüle 79086
Direksiyon altının montajını yaptı tşk ederim kendisine...
Ekli dosyayı görüntüle 79084
Çamurluk bıçak logomuzda aliexpresten geldi...
Ekli dosyayı görüntüle 79085
Güncel çekeyim...
Eski sponsorumuz semtuning den rline set aldım kasım başı gibi gümrükten çıkar mutlaka...
teslim aldıktan sonra on güne kadar hazır olur gibi bu arada ufak tefek hazırlıklar yapıyorum tabi içinde kırmızı olmazsa olmazım
Ataşehirde Retrofit Garaj Emre kardeşimin yanına geçtim...
Ekli dosyayı görüntüle 79086
Direksiyon altının montajını yaptı tşk ederim kendisine...
Ekli dosyayı görüntüle 79084
Çamurluk bıçak logomuzda aliexpresten geldi...
Ekli dosyayı görüntüle 79085
ben würth araç içi temizleme köpüğü ile fırçalayarak temizliyorum ama tam mat görüntüyü alamıyorumSüperrr.
Bu arada direksiyonunda temizlenme vakti gelmiş gibi. Parlamalar başlamış gibi görünüyor.