Hayırlı olsun şimdiden,29 Aralık itibariyle Golf 7 tdi highline ile vedalaşıp Cupra formentora geçiş yaptım. Aracı canlı canlı ne gördüm ne bindim. İlk defa böyle bir şey yaptım. Umarım attan inip eşeğe binmemişimdir :/
Mersinde bayi satmıyordu cupra. İzmirde buldum ve aldım. Perşembe gidip teslim alacağım.
hayırlısı olsun aynısını 2022 Kasım ayında yapmıştım. golf 7.5 satıp almıştım. Çok keyifli ve güzel araç, opsiyonları ile eklediyseniz tadından yenmez kazasız belasız şimdiden29 Aralık itibariyle Golf 7 tdi highline ile vedalaşıp Cupra formentora geçiş yaptım. Aracı canlı canlı ne gördüm ne bindim. İlk defa böyle bir şey yaptım. Umarım attan inip eşeğe binmemişimdir :/
Mersinde bayi satmıyordu cupra. İzmirde buldum ve aldım. Perşembe gidip teslim alacağım.
Bugün yeni fiyatlar belli olacak diyorlardı. Henüz bir duyum almadım.2024 Şubat için bir zam bekleniyor mu? 2024 araçlarının fiyatları da belli olmadı sanırım.
Mevcut GTI için Yeni Golf yazıyor. Ama görselde eski. Yeni muhtemelen 2025'te..
Yeni Tiguan, Mart ayı içinde lansman olacak duyumu aldım. En geç Nisan ayında Türkiye sokaklarında dolaşmaya başlar gibi düşünüyorum.Mevcut GTI için Yeni Golf yazıyor. Ama görselde eski. Yeni muhtemelen 2025'te..
Yeni(8.5) Golf ve yeni Tiguan geliş zamanı nedir?