Golf 8 Multimedya güncellemesi

Merhabalar, 2022 Golf 8 Impression aracımda OBDEleven cihaz ile gizli özellik aktivasyonu yaptık fakat ambiyans aydınlatma gibi bir kaç tane özelliği aktifleştiremedik. Hem SFD kilidini açmamıza hem de OBDEleven ekranında başarılı gözükmesine rağmen özellik araca gelmedi. Hard reset yaptık, akü kutup başına sök-tak yaptık yetmedi serviste komple sıfırlatıp tekrardan denedim ama sonuç değişmedi. En son ihtimal sürümün 1776 olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, 1805 güncellemesi yapacağım fakat update dosyalarını bir türlü bulamıyorum. SW Train kodum MEN3_EU_VW38X_P2045L bu kod için 1805 güncelleme dosyalarını nereden bulabilirim? mibsolution.one sitesine erişemiyorum kullanıcı adı ve şifre istiyor.
Motor kapağınız açık mıydı, yaptıklarınızın kodlama ile alakası yok, bende 1776 sürümü ile ambiyans kodladım, sorun olmadı.

Güncelleme: Devamını sonradan gördüm, açıklamınız gayet net olmuş, güncellemeden sonra menü geçişlerinde veya ufak tefek farklılıklar var mı?

Mib helper linkinde MOI3_EU_SE_R8700L olan multimedya yazılımı girdiğimde son resmi yazılım güncellemeniz MOI3_EU_SE_R9690L diyor ama https://mibsolution.one/#/1/9/MOI3/LG linkinde bu yazılım yok maalesef.
LG başlığı altında arattığınız için bulamamış olabilirsiniz, multimedya altyapılarında LG'ye bağlı güncelleme alan ve harici kaynaktan güncelleme alan 2 farklı tür var MOI3 klasöründeki tüm alt klasörlere bakın orada bulamazsanız MEN3 ana klasörü altındaki klasörlere de bir göz atın isterseniz. Ben de kendi aradığım dosyayı bulmam yaklaşık 15 dakikamı falan aldı hemen idrak edemedim sitedeki klasörlerin nasıl ayırıldığını

Motor kapağınız açık mıydı, yaptıklarınızın kodlama ile alakası yok, bende 1776 sürümü ile ambiyans kodladım, sorun olmadı.

Güncelleme: Devamını sonradan gördüm, açıklamınız gayet net olmuş, güncellemeden sonra menü geçişlerinde veya ufak tefek farklılıklar var mı?
Merhaba, evet kaputumu açtım ve bazı ekstrem kodlamalarda dörtlü yanmasını da istedi araç onların hepsine fazlasıyla dikkat ederek yapmıştık işlemi. Sanırım araçtaki yüklü yazılım sorunluydu o yüzden güncelleyince düzeldi.

1805 ile 1776 arasında ekstrem farklar yok, ama ani sekme geçişlerindeki takılmalar artık yok. Klima menüsünü açıp klima fan hızını düşürüp hemen geri kapatarak medya ekranına dönme hareketini çok sık yaparım, 1776 sürümünde sol alttaki kısayola tıkladığımda klima menüsünün gelmesinde ve çarpıya basıp kapatmada çok yoğun takılmalar yavaşlıklar vardı. 1805'de bunlar çözülmüş yağ gibi akıyor. Park sensörüyle ilgili hiç şikayetim olmadı takılma vesaire o yüzden o konuda bir yorum yapamıyorum. Bunun haricinde gözle görülebilir fark yok, canımı sıkan tek nokta IOS cihazlardaki bu aksesuar desteklenmiyor hatasının hala devam ediyor olması.

Geri
Üst Alt