Golf 8 Multimedya güncellemesi

Merhabalar geçtiğimiz hafta yeni güncelleme yüklendi aracımda Bileşen koruması etkin hatası mevcut o yüzden hızlıca güncelleme yapıldı son sürüm 1805
ama bu sürümde de hata devam ediyor :/
ben de yaptırdım 1805.. ama bu kış da aynı sorunlar devam ediyor.. arabadan soğudum satma noktasına geldim..götürsen servise değişim deseler garanti bitti mali yükü çok olur. bilemedim ne yapayım

bileşen koruması hatası alanların aracları 2021 model mi

Ben 1805 nolu güncellemeyi geçen yıl serviste yaptırmıştım. bu soğuk havalarda ekranın bileşen koruma etkin yazarak donması kendi kendine açıp kapatması için yaptırmıştım bu güncellemeyi... yalnız değişen bir şey olmamış.kışa girdik yine aynı sorunlar..garanti de bitti ekran değişimini de yapmazlar..aracı satma noktasına geldim.

bileşen koruma diyince ne kadar sürüyor normale gelmesi

Merhaba bende 1 sene önce bileşen koruma etkin yazısından çok çektim, güncelleme yüklemişlerdi. Şu an ara ara park fonksiyonu şu anda hizmet dışı yazısı geliyor. 2 gün önce de tekrar bileşen koruma hatası aldım. Gene yakın zamanda bir gün de geri dönüş kamerasını açtığım zaman kamera yeşil mavi bir renkti sanki bozulmuş gibi, ertesi gün düzeldi (bu bir kez başıma geldi). Ayrıca kabloyla car playe bağlandığım zaman bazen takılmalar oluyor geç açılıyor, bağlandı diyelim, telefona ufak dokunduğum zaman bağlantı kopuyor, bazen öyle bir donuyorki telefon kapanıyor sonra kendi açılıyor vs. En son güncelleme 1805 mi hala bilmiyorum ama garantim devam ediyor 2 hafta içinde aracı götürmeyi planlıyorum. Bu tarz sıkıntı çeken var mı özellikle kabloyla car playe bağlanırken

Son zamanlarda car playde kabloyu takıyorum ancak ekran donuyor tepki vermiyor. Kabloyu sök-tak yapınca kendine geliyor sonra.
Bu bende de var hocam. Bazen öyle bir donuyorki telefonda takılıyor kendi kendine, yeniden başlıyor. Götürcem garantiye de işte bu olayın orda denk gelmesi lazım illa yoksa geçiştiriyorlar.

Bu bende de var hocam. Bazen öyle bir donuyorki telefonda takılıyor kendi kendine, yeniden başlıyor. Götürcem garantiye de işte bu olayın orda denk gelmesi lazım illa yoksa geçiştiriyorlar.
araç kaç model

2023 model hocam benim. Aracı ilk aldığım zaman bileşen koruma yazısı çok geliyordu düzelmesi 3 4 dk sürüyordu. 1805 yüklediler bi süre düzeldi. Mesela geçen aynı bileşen koruma hatası aldığım da daha kısa sürede düzeldi 40 sn kadar sürede belki daha kısa.

2023 model hocam benim. Aracı ilk aldığım zaman bileşen koruma yazısı çok geliyordu düzelmesi 3 4 dk sürüyordu. 1805 yüklediler bi süre düzeldi. Mesela geçen aynı bileşen koruma hatası aldığım da daha kısa sürede düzeldi 40 sn kadar sürede belki daha kısa.
direkt garantiye

Öyle yapacağım hocam. Videoya da tarihi belli ederek aldım. Hepsini gösteririm. Sadece telefon car playe bağlıyken o takılma, ve bi süre sonra bağlantının kopması olayının videosu yok. Artık onu da denk getirip videoya almaya çalışacağım

Böyle yazdıktan sonra da asla yapmadı bende yalnız :D bayadır bir sorun yok bakalım ne kadar gidecek böyle

Geri