alpkaankrdmn
Üye
Merhaba geçen hafta serviste 1805 e güncellettimMerhaba, golf 8 impression aracımın multimedya sistemi 1776 sürümü ile geldi. Güncel firmware nedir ve servis dışında nereden temin edebiliriz, hiç tecrübesi olan var mıdır?
Merhaba geçen hafta serviste 1805 e güncellettimMerhaba, golf 8 impression aracımın multimedya sistemi 1776 sürümü ile geldi. Güncel firmware nedir ve servis dışında nereden temin edebiliriz, hiç tecrübesi olan var mıdır?
hangi bayii, ne kadar sürdü, ücret aldılar mıMerhaba geçen hafta serviste 1805 e güncellettim
Doğuş oto Ankara ücretsiz yaptılarhangi bayii, ne kadar sürdü, ücret aldılar mı
Merhaba Hocam, Yardımcı olan servis yetkilisi arkadaşın ismi var mıdır? Paylaşmanızı rica ederim.dogus oto esenyurt. Ama bugun yine ekran dondu bir daha donarsa servise gidip ekranın değişmesini isteyeceğim.
İsmini hatırlamıyorum ama servise gidip sensor takılı kalıyor, Multimedya bazen donuyor derseniz zaten güncelliyorlar.Merhaba Hocam, Yardımcı olan servis yetkilisi arkadaşın ismi var mıdır? Paylaşmanızı rica ederim.
Hata Park asistanı kontrol ünitesi ile alakalı, teyp ünitesi güncellemesi yapsanızda düzelmez. Benim trocda ara ara veriyor, kalıcı bir hata değil....Az önce yine park fonksiyonu hizmet dışı hatası aldım. Belli aralıklarda bu uyarıyı veriyor. Kontak kapatıp açınca düzeliyor.
1805'te bu sorun çözülüyor mu? Deneyimleyen bir arkadaşım var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 74074
bu vw son serileri yazılımlarında neden bu kadar amatör saçma hatalar var anlamış değilim, millet 3 kuruş fazla olsun full donanım olsun diye milyonları veriyor ama herkes te model fark etmeksizin aynı hatalar var, saçma ötesi. bende ara ara alıyorum bu hatayı.Hata Park asistanı kontrol ünitesi ile alakalı, teyp ünitesi güncellemesi yapsanızda düzelmez. Benim trocda ara ara veriyor, kalıcı bir hata değil....
Peki bunun çözümü nedir hocam? Kontrol ünitesi değişimi mi yapılmalı?Hata Park asistanı kontrol ünitesi ile alakalı, teyp ünitesi güncellemesi yapsanızda düzelmez. Benim trocda ara ara veriyor, kalıcı bir hata değil....
Kanka kronik direksiyon kablosunda sorun var onun… açıp kontrol edilmesi lazımNe dertli araçlar yemin ederim ya. Arkadaşımda 2023 Cupra Leon var. Geçenlerde "Hata: Hava Yastığı" uyarısı verdi. Uyarı yalnızca sürücü ekranında çıkıyor. Her çalıştırmada çıkıyor. Bu konu ile ilgili bilginiz var mı acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 74167
merhaba link silinmiş galiba yenisi var ise paylaşabilir misiniz?VW MEN3 için güncel versiyon 1805...
Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://disk.yandex.com.tr/d/8WpanwAmUC0CHw