93. mesajımda 1805 sürümün linki var oradan indirebilirsin.merhaba link silinmiş galiba yenisi var ise paylaşabilir misiniz?
93. mesajımda 1805 sürümün linki var oradan indirebilirsin.merhaba link silinmiş galiba yenisi var ise paylaşabilir misiniz?
Garanti durumu neydi?salı günü yılık bakımım vardı güncellemeyi söyledim fakat yapmadılar 2300 tl ek ücret talep ettiler doğuş oto esenyurtta
güncellemeye bile para istiyor yok böyle bir paragözlülüksalı günü yılık bakımım vardı güncellemeyi söyledim fakat yapmadılar 2300 tl ek ücret talep ettiler doğuş oto esenyurtta
merhaba link silinmiş galiba yenisi var ise paylaşabilir misiniz?
Link açılmıyor, tekrar yükleyebilir misiniz?VW MEN3 için güncel versiyon 1805...
Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://disk.yandex.com.tr/d/8WpanwAmUC0CHw
bana gönderebilir misiniz?Public paylaşmak telife takılıyor olabilir. İhtiyacı olan arkadaşlar mesaj atarsa eğer özelden iletebilirim.
Link benim 93. mesajımda var oradan indirebilirsin. Yada buradan da indirebilirsin. Dosya 405 MB.bana gönderebilir misiniz?
Sistem sayfasından değil, menü butonunu basılı tutarak servis güncelleme sayfasına giriliyor. Örnek güncelleme LinkiEkli dosyayı görüntüle 75762
Aracımda yukardaki versiyon(1776) yüklü, konuda paylaşılan linkten 1805'e güncellemek istiyorum ancak hiçbir şekilde usb'deki dosyayı görmüyor. Hem exFat hem FAT32 ikisini de denedim. 2 klasörü tek klasör altında birleştirmeyi de ayrıca denedim bana mısın demedi. Servisin bu update işlemini kilitlemesi gibi bir durum olabilir mi?
Evet hocam tam olarak bu şekilde giriyorum, usb'yi görüyor. Select release kısmına gelince ekran boş çıkıyor.Sistem sayfasından değil, menü butonunu basılı tutarak servis güncelleme sayfasına giriliyor. Örnek güncelleme Linki