Ön park sensöründe son 1 aydır sürekli hata alıyorum. Neredeyse aracı kullandığım zamanlarında hepsinde ön park sensörünü kontrol edin temizleyin/ manevra freni çalışmamaktadır gibi uyarılar alıyorum. Havalar ısındıktan sonra hata neredeyse kalıcı hale geldi. Bugün ilk kez kör nokta uyarı hatası da verdi. Kontak kapat aç yapınca o düzeldi ama diğer hatalar aynen devam ediyor. Hem sürekli uyarı veriyor sesli ve ekranda yazı çıkıyor hem de ön park sensörü iptal oluyor ve multimedya ekranında ön tarafta ünlem beliriyor. Bu arada bu sorun geçen yaz başında ortaya çıktı ilk ve kışın epey bir süre yapmadı. Şimdi tekrar başladı.
Araç: Golf E-TSI R-Line
Bu güncelleme (1805) için zamanında Erel'i aradım ve aracınız için bir şey görünmüyor ama getirip bilgisayara bağlayabiliriz ve güncelleme varsa yükleyebiliriz dediler. Fakat 2000 küsür liraya..
Kendim güncellemeyi düşündüm fakat herhangi bir ''brick'' olma durumundan çekinerek yapmadım henüz. Dedim bilen birine servise vs yaptırırım ama bu aralar dayanılmaz hale geldi bu sorun. Arabayı çalıştırdığım an hata veriyor araç ve sürüş bitene kadar sürekli ekranda beliriyor. Direksiyonda herhangi bir fonksiyonu bile kullanamaz hale geliyorum bu hata o an kadrandan kapanmadan gibi..
Benimki gibi sorunlar yaşayan ve bu güncellemeyi yaparak çözen var mıdır acaba? Ve de ücretsiz yaptırabileceğimiz bir kurum veya bir kişi var mı bu işi?
Keyifli forumlar