Golf 8 Multimedya güncellemesi


Benim araba 2021 golf life benim araba usb yi hiç görmüyor acaba dönüştürücüde mi bir sıkıntı var yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum
Kullandığınız kablo orijinal mi, kablo seçiciliği yapıyor biraz. Eğer orijinal ise yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
 

Kullandığınız kablo orijinal mi, kablo seçiciliği yapıyor biraz. Eğer orijinal ise yazılımsal olduğunu
Syrox un dönüştürücüsünü 16 gb lık bi flaşla taktım ama bir türlü usb görmesi gereken yerde görmüyor bide flaşı değiştirip yapıcam
 
Son düzenleme:
Ben de syrox dönüştürücü kullanmıştım. Belleğinizin GPT yerine MBR olarak formatlandığından emin olmalısınız. Mini partition tool ile kontrol edebilirsiniz.
 
Ben de syrox dönüştürücü kullanmıştım. Belleğinizin GPT yerine MBR olarak formatlandığından emin olmalısınız. Mini partition tool ile kontrol edebilirsiniz.
Tamam ben kız gibi itlediğim için yerine oturmamış kusura bakmayın dosyaları zipli mi atmamız gerekiyor bide benim sürüm baya bi eski arada belki 8-9 sürüm vardır ben bunu atarken sorun çıkarmaz değil mi
 
Ara sürümler için yorum yapamayacağım ama ben 1776'dan geçmiştim. Klasör yapısını önceki mesajlarda paylaştım.
 
Ön park sensöründe son 1 aydır sürekli hata alıyorum. Neredeyse aracı kullandığım zamanlarında hepsinde ön park sensörünü kontrol edin temizleyin/ manevra freni çalışmamaktadır gibi uyarılar alıyorum. Havalar ısındıktan sonra hata neredeyse kalıcı hale geldi. Bugün ilk kez kör nokta uyarı hatası da verdi. Kontak kapat aç yapınca o düzeldi ama diğer hatalar aynen devam ediyor. Hem sürekli uyarı veriyor sesli ve ekranda yazı çıkıyor hem de ön park sensörü iptal oluyor ve multimedya ekranında ön tarafta ünlem beliriyor. Bu arada bu sorun geçen yaz başında ortaya çıktı ilk ve kışın epey bir süre yapmadı. Şimdi tekrar başladı.

Araç: Golf E-TSI R-Line

Bu güncelleme (1805) için zamanında Erel'i aradım ve aracınız için bir şey görünmüyor ama getirip bilgisayara bağlayabiliriz ve güncelleme varsa yükleyebiliriz dediler. Fakat 2000 küsür liraya..

Kendim güncellemeyi düşündüm fakat herhangi bir ''brick'' olma durumundan çekinerek yapmadım henüz. Dedim bilen birine servise vs yaptırırım ama bu aralar dayanılmaz hale geldi bu sorun. Arabayı çalıştırdığım an hata veriyor araç ve sürüş bitene kadar sürekli ekranda beliriyor. Direksiyonda herhangi bir fonksiyonu bile kullanamaz hale geliyorum bu hata o an kadrandan kapanmadan gibi..

Benimki gibi sorunlar yaşayan ve bu güncellemeyi yaparak çözen var mıdır acaba? Ve de ücretsiz yaptırabileceğimiz bir kurum veya bir kişi var mı bu işi?

Keyifli forumlar
Hocam aynı sorun bende de var. Güncellemeyle son sürüme geçtim ama bir değişiklik olmadı. Sorun yazılımsal değil büyük ihtimalle.
 
Hocam aynı sorun bende de var. Güncellemeyle son sürüme geçtim ama bir değişiklik olmadı. Sorun yazılımsal değil büyük ihtimalle.

Rezil bir durum.. Ne olacak bilmiyorum. Sorun nedir acaba? Sensör değişimi lazım diyen oldu, yazılımsal diyen oldu, öndeki plakalığın yerinden dolayı sıkıntı oluyor diyen oldu. Ne yapacağız bilmiyorum..
 
1805 versiyonu halen son sürüm mü? yoksa yenisi çıktı mı acaba
 


Geri
Üst Alt