BP giderayak ?

O istasyon en güvenmediğim bp’lerden biri Ankara’da. Eskişehir yolundaki (Söğütözü) Bp kendi istasyonu (en azından geçiş bitene kadar) veya yaşamkent flamingo istasyonu. Aldığım bütün dizel yakıtlar çok iyiydi. En azından benim farklı araçlardaki gözlemlerim bu şekilde.

Arabayı aldığım günden beri BP kullanıyordum çekildiğini duyunca araştırmaya başladım. Depo ağzına kadar dolu 1 aydır arabayı doğru düzgün yerinden oynatamıyorum. Depoyu bitirdikten sonra sırasıyla Total, Shell ve Opet'i 15 litrelik mazot alıp deneyeceğim. Hangisi içime sinerse oradan devam ederim diye düşünüyorum.

Bir kere mecburen BP’den benzin aldıktan sonra hazır kampanya varken 3 kere daha alayım dedim pişman oldum. Araba hiç olmadığı kadar vuruntulu çalışmaya başlamıştı. Kullanmayacak olsam da dünyanın en büyük petrol şirketinin ülkeden çekilmesi hepimizin korkuyla düşünmesi gereken bir durum…

Güvenilir istasyon olduğu müddetçe motorin ve benzinde Shell’in üstüne yok (renklerinden ötürü ben de sıcak değilim). Shell’in benzini performans artışının yanında fazla tüketime de sebep olduğu için yine güvenilir istasyonlarından Opet’i tercih ediyorum. Marketini kullanmak dahil zaten diğer marka istasyonlara tuvaleti için bile uğramıyorum.

Ankara’da yaşayan diğer arkadaşlar nerelerden yakıt alıyor?

bp gitsin çok sömürdü bu ülkenin kaynaklarını bedava osmanlının petrollerine çöktüler hatta sırf osmanlının petrolleri için kurulmuş bir şirkettir gidiyorlarsa vardır bir sebepleri 3 vakte kadar çıkar kokusu
bir yerde su bulanıksa o sudan bir ingiliz geçmiştir unutma unutturma

Arabayı aldığım günden beri BP kullanıyordum çekildiğini duyunca araştırmaya başladım. Depo ağzına kadar dolu 1 aydır arabayı doğru düzgün yerinden oynatamıyorum. Depoyu bitirdikten sonra sırasıyla Total, Shell ve Opet'i 15 litrelik mazot alıp deneyeceğim. Hangisi içime sinerse oradan devam ederim diye düşünüyorum.
Aracım TDI. Ben petrol ofisinden almaya devam edeceğim sanırım.
Arkadaşımın petrol ofisi bayiliği mevcut, mazot için çok olumlu yorumları var, ama benzin için ultimate veya vpower kadar iyi diyemem sanırım dedi.

Bp?? benzin motorin konusu bi kenarda dursun

Castrolün motor yağı üretim tesisi gemlikte (herkes biliyor) bu fabrikada kapanır mı ? Kapanacak mı

Dünya da global olarak Castrol kimin bünyesinde? BP !!!!

BP tr den cekildi

Eylül den kasıma 2 ayda BP Motorini aldım arabadaki ses /sound faullürine sahit oldum.

Yetkili servislerdeki Castrol yağlar + serbest piyasadaki castrol yağlar

İnsan acaba diyor ??

Bu yağlar da da giderayak kalite standartında bir katakulli olabilirmi?

Ben olsam aracıma castrol yağ koymam (yetkilide+ serbest satıcılar dan alınanlar)

Mahkemelik olursanız ?

Bu saatten sonra Muhatabınız LONDRA mahkemeleri olur.

Akaryakıt hiç almayın zaten

https://www.bp.com/tr_tr/turkey/home/urun-ve-hizmetler/madeni-yag.html

Bugüne kadar benzinli ve dizel araçlarımda hep 1. Sırada Bp ve opetten alırdım. İlk defa Shell benzin denedim katkısız olandan. Bana mı öyle geldi bilemedim ama Bp ve opetten aldığım yakıta göre alt devirlerde araç daha atik geldi.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Bugüne kadar benzinli ve dizel araçlarımda hep 1. Sırada Bp ve opetten alırdım. İlk defa Shell benzin denedim katkısız olandan. Bana mı öyle geldi bilemedim ama Bp ve opetten aldığım yakıta göre alt devirlerde araç daha atik geldi.
Fullsave mi? Shellin hem Fullsave hem Vpower Opete göre bende de atiklik hissettiriyor.

• Beğen
Aracıma mazotu hep Atatürk caddesindeki BP yada Libadiye Shell den alırdım ağırlıkşı olarak BP kullandım 1.5 dizel Ford motorunda 1.0 Golfe yeni geçiş yaptım aynı BP istasyonundan benzini fulledim sonrasında fişe bir baktım katkısız benzin doldurmuşlar açıkcası aracı yeni aldığım için pek bir fark göremedim ancak ikinci el olarak aldığım araca Muğlada opetten depoyu doldurmuştum İstanbula geldiğimde 200 km kadar aynı yakıtla kullandım sanki opetteki yakıt bu son aldığım BP den daha sarsıntısız çalıştırıyordu

Fuelsave ile v-power arasında gerçekten performans farkı var mı ? Deneyimleyenler yorumlarsa sevinirim

Yakıtta farklılık olunca hissedenlere hayranım,
Ben hiç fark anlamıyorum.
Bu yüzden son 2 yıldır benzinde shell v-power kullanıyorum.
Hep yoğun olan aynı istasyondan...
Ben anlamasam bile araç anlıyordur belki. 🙃

En son Cuma günüde petrol ofisinden aldım

O masadan o masaya misafir olan xxxxx night club çalısanları gibi.

Shell arac sıfırdan itibaren ilk 6 ay
Total 4 yıl
opet 1 ay
bp 2 ay
po (son dolum)

Ortaya karışık

Bi düzen oturtamadık

• Beğen

Geri
Üst Alt