@skysoblue85 teşekkürler hocam, Ben anadolu yakasındayım artık ya acarlar yada özora gidiceğim yine bakalım daha var zaten
Teşekkür ederim . bu arada Memleketteyim Can hocam. Adana ya bikaç gün içinde geleceğim Ramazan ayı olmasaydı daha güzel olurdu belki ama olsun. Birde daha önce kosnustugumuz benim şu camlara film işini halledelim diyorum. geldiğimde bikaç saat ayırabilirim bu iş için planlama yapıp aradan çıksın istiyorum. Tesekkurler görüşmek üzere [emoji1] [emoji106]
Güzel olur Ender hocam ben de ön cam filmi yapmıştım onu kontrole bi türlü gidemedim iki is hallolur sizin zaten ön iki cam 1 saatlik iş [emoji106]Teşekkür ederim . bu arada Memleketteyim Can hocam. Adana ya bikaç gün içinde geleceğim Ramazan ayı olmasaydı daha güzel olurdu belki ama olsun. Birde daha önce kosnustugumuz benim şu camlara film işini halledelim diyorum. geldiğimde bikaç saat ayırabilirim bu iş için planlama yapıp aradan çıksın istiyorum. Tesekkurler görüşmek üzere [emoji1] [emoji106] One Life Live it.!!!
Merhaba Hocam;@alper32@alper32hayırlı olsun kardeş ben de 2. yıl servis bakımı yaptıracağım henüz 10000 de araç golf 1.2 dsg ama uçuk bir rakam çıktı 920 tl sizin bu fiyatı nasıl aldınız öğrenebilir miyim acaba
Nerede Yaptırmıştınız bakımınızı hocam ?Bugün 30 bin bakımını yaptırdım.
Araç 2015 1.2 tsi dsg.
İnternet randevusu ile 570 tl tuttu.
--Start stop sesi (sesi duyamadık dediler)
-- Balata sesi (spreyle temizlediler)
-- Radyonun kendiliğinden ses açıp kısması (güncelledik dediler)
Şikayetlerim kısmen giderildi.
Hocam o nasil bir aku fiyatidir ya Gerci bayagidir aku almisligim yok ama yuksek degil mi rakam?Merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım golf 7 2013 75bin bakımı serviste yapılırsa kaça çıkar adlı çalışmamız resimde de görüldüğü gibi üzücü , akümün %80 şarj durumu olmasına rağmen akü sağlığı zayıf olduğu için değiştirdiler .
Ekli dosyayı görüntüle 10213