Alikerimcetin
Yeni Üye
- İsim
- Alikerim
Bende bugün Antalya kare den ayni fiyatı aldım. Bakım ücreti 1038 lira yazıyor internette sasırdım
Tekrar zam geldi herhaldeBende bugün Antalya kare den ayni fiyatı aldım. Bakım ücreti 1038 lira yazıyor internette sasırdım
Serviste değiştirin hocam garantiniz varken, benimkisi de 2 sene sonra ariza verdi gerçi ekranda hiç arıza ışığı falan yanmadı ama serviste arızalanmış dediler sadece@Muhammed bu akü işi bendede malum durumda . start stop cok sık devreye girMe-Me-ye başladı?
menüde "aracın enerji ihtiyacı yüksek "yazıyor ve start stop devre dışı!!
araç bugün tam 10 aylık oldu. 25500 km deyim ve akü ahh vahh edip start stopu bile düzgün besleyemiyorsa ? hurdaya çıkması yakındır!!
Değerli Hocam Servsilerde Zibuzu indirim kampanyası vardı sormanızda fayda olacaktırBu gün sabah saat 10 gibi aracı doguş oto etimesguta goturduk , satis danismani hikmet bey sagolsun ilgilendi, bakim 2.5 saat suruyormus ve ucreti 1380 TL , ancak ben sol aynadaki sol kapidaki ve burclardaki sesleri soyledigim icin arac yarina teslim edilebilir dendi ve biraktim , sabah teslim alacagim kapidaki ve aynadaki sesin giderilmis oldugunu burclarin yaglandigini ancak sabah tekrar kontrol edilmesi gerektigini soyledi teslim aldigimda tekrar guncellerim yaziyi.