forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Hayırlı olsun., yeni anahtarın hafif olmasının sebebi anahtarlık takılan metal kısım yenisinde ise yok ondan kaynaklıdır, yenisinde polo ve midline plus golf’ler anahtarlık takmaya yarayan metal/krom gelmez, plastik gelir, isterseniz eski anahtardaki krom olanı takabilirsiniz,Anahtarım yaklaşık 10 günde servise ulaştı. 2 saatlik bir işlem sonucunda yeni anahtarım hazırdı. Eski anahtarıma göre baya hafif gibi geldi. Anahtar kısmı araca takarken orjinalindeki gibi pürüzsüz girmiyor, kopya anahtar gibi hafif takılarak giriyor şu anlık(zamanla düzelir mi bilmiyorum). Dışarıda çok daha karmaşık şekilde yapılıp çalışıp çalışmama garantisi bile olmayan işlemlere 7-8 hatta 10 binleri isteyenler oldu. Serviste hiçbir yer sökülmeden kayıt altında yapılması cazip geldi. Aracın yaşı sebebiyle en üst dilimden indirim yapıldı ve ilk sipariş anında 5950 TL ödedim önceki mesajlarda da bahsettiğim gibi. Anahtar geldikten sonra başka saçma bir işlem ücreti vs çıkar diye şüpheliydim ama sorun olmadı. Ekli dosyayı görüntüle 71448
Ekli dosyayı görüntüle 71447
Ekli dosyayı görüntüle 71446
(Anahtar kısmı araca takarken orjinalindeki gibi pürüzsüz girmiyor) yeni anahtar fabrikada üretim esnasında hafif sarımsı bir gres benzeri bir yağ ile anahtarın yivreleri (oyukları) yağlanır, sizin yeni anahtarda durum nasıl..?
Yeni anahtar için ödenen ücret: (mikro işlemci çip ve plastik kasa) için değil mi.?