Aynen hocam ben c.tesi siparişi verdim.. Burdaki serviste daha önce hiçkimse yaptırmamış bu ilk olacakmış, bir tane servis danışmanı falan resimler çekti benim bununla ilgili projelerim falan vardı gibisinden bikaç bişey attı tuttu@melih_61 Sizinki de uyumlu üniteden, ben de açtırmayı düşünüyorum henüz fiyat almadım.
Rica ederim hocam. Malesef ki biliyorsunuz kamera şartı koşmuşlar :/@melih_61 bilgi için teşekkürler hocam. Bir anlığına acaba kamerasız ünitede de açılma imkanı olabilir mi diyerektem heveslendim ama nafile?
Rica ederim, ne demek hocam.@melih_61 benim için çok kıymetli bir paylaşım oldu, aklımda soru işaretleri vardı bazıları kayboldu, çok teşekkürler elinize sağlık. Fakat anlamadığım nokta arabada Türkiye haritası yok noktası oldu, araba derken İphone mu kastettiniz ? Iphoneda Türkiye haritası var sanki ama ?
Evet kod siparişi geldi soket falan değiştiler şimdilik her şey güzel ve stabil çalışmakta.. Navigasyonda adres girerken siri arabada türkiye haritası olmadığı için sesli komutuma yanıt veremedi. Android cihaz bağlayamadım sanırım orjinal kablo ile denemediğimden diye tahmin ediyorum tekrar orj. kablo ile deneteceğim müsait zamanda. Aramalarda, mesaj okumada problem yok. Müzik olmadığı için onu da deneyemedim. Bir kaçta resim ekleyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 8036
Ekli dosyayı görüntüle 8039Ekli dosyayı görüntüle 8037Ekli dosyayı görüntüle 8038Ekli dosyayı görüntüle 8040
Bu uygulama hangi media sistemine yapıldı? Composition media sistemi herhalde ama üstündeki butonları arasında 'Voice' butonu olan Composition media sistemi mi?Evet kod siparişi geldi soket falan değiştiler şimdilik her şey güzel ve stabil çalışmakta.. Navigasyonda adres girerken siri arabada türkiye haritası olmadığı için sesli komutuma yanıt veremedi. Android cihaz bağlayamadım sanırım orjinal kablo ile denemediğimden diye tahmin ediyorum tekrar orj. kablo ile deneteceğim müsait zamanda. Aramalarda, mesaj okumada problem yok. Müzik olmadığı için onu da deneyemedim. Bir kaçta resim ekleyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 8036
Ekli dosyayı görüntüle 8039Ekli dosyayı görüntüle 8037Ekli dosyayı görüntüle 8038Ekli dosyayı görüntüle 8040
Evet hocam doğrudur, voice tuşu olan 6.5" Composition media sistemine uyguladık.Bu uygulama hangi media sistemine yapıldı? Composition media sistemi herhalde ama üstündeki butonları arasında 'Voice' butonu olan Composition media sistemi mi?
Benim araçtaki 6.5" Composition media'da voice tuşu yok, ona da Apple Car Play aktive edilebiliyor mu, merak ediyorum.
Sizde uygulanmıyor ne yazıkki hocam.Bu uygulama hangi media sistemine yapıldı? Composition media sistemi herhalde ama üstündeki butonları arasında 'Voice' butonu olan Composition media sistemi mi?
Benim araçtaki 6.5" Composition media'da voice tuşu yok, ona da Apple Car Play aktive edilebiliyor mu, merak ediyorum.
Anladım , bilgi için teşekkürler.Evet hocam doğrudur, voice tuşu olan 6.5" Composition media sistemine uyguladık.
Hocam WhatsApp uygulaması var mı car play de?Evet hocam doğrudur, voice tuşu olan 6.5" Composition media sistemine uyguladık.