Resimde paylaşılanın aynı konum ve aynı şeklinde benim aracımda da böyle bir soyulma mevcut. Ben araca binerken,inerken direksiyonun alt kısmına sürtünmekten olduğunu düşünüyorum? Acaba servise gitmelimiyim bende? Daha 5800 km'de.
Servise danışmakta fayda var. Benim aracım daha 1 aylıkken bu soyulma oluştu. O günden bu yana 2 ay geçti araç 6 bin km de ve soyulma ilerlemedi.asturias dedi:Resimde paylaşılanın aynı konum ve aynı şeklinde benim aracımda da böyle bir soyulma mevcut. Ben araca binerken,inerken direksiyonun alt kısmına sürtünmekten olduğunu düşünüyorum? Acaba servise gitmelimiyim bende? Daha 5800 km'de.
Araba servisteyken gidip bakayım sıkıntı varsa bunu da sıfırlayalımalper32 dedi:@Orhan Hoca diğer arkadaşlara da örnek oluyor dediğin gibi.
Direksiyon Golf ün en hassas noktası bana göre.
Benim direksiyondaki soyulmada ilerleme yok.
Değerli Hocam;alper32 dedi:Aracın direksiyonunu 3 aylık bir süreç sonunda Ctesi günü değiştirdim.
İşlem Samsun özön de yaklaşık 3 saat sürdü.
Değişimden önce gelen parçayı kontrol etmek istedim. İtiraz etmediler :'(
Direksiyon üzerinde hiçbir kusur görünmüyor. Fakat dün kullanırken derisi eskiye göre biraz daha kuru gibi geldi.
Önceki daha yumuşak his veren bir deriye sahipti. Sonuçta suni deri ama dokunma hissi önemli. Bilemedim. Belki de bana öyle geliyor.
Değerli Alper Hocam;alper32 dedi:Hızlı bir şekilde değişime gitmeleri beni de memnun etti.
Servis ve garanti sorumlusunun belirttiği üzere direksiyon suni deri kaplamaymış. Ve bu parçayı VW anlaşmalı bir şirkete yaptırıyormuş.
Ayrıca direksiyon orjinal kutusunda ve sadece simit ve tuş takımı olarak ortası boş halde geliyor.
Ortadaki hava yastığı bulunan kısım değişmiyor.
Bize onlar lazım değil bilgiye aç golftutkunları lazımalper32 dedi:@silvershadow hocam detaylı ve doyurucu bilgi için teşekkürler.
Satış danışmanlarından tutun servis yetkililerine kadar bir çok personel bu forumu okusa kendinden utanır :'(
Hocam park freni indir kısmını anlamadım,daha doğrusu ben D ye alıp direk gazlarım...mandufla dedi:Aracım 500 km de ve ilk bindigim andan itibaren yüzüğü çıkarıp oturuyorum araca. Eski aracimda saatim direksiyonu çizdi diye saat kullanmayı bıraktım. Bu araç için direksiyonun hassas olduğunu düşündüğümden yüzüğü çıkarıp park freninin önüne koyup öyle kullanıyorum aracı. Araç oturma sıralamam :
Yüzük çıkar
Emniyet kemeri tak
Vites D ye getir
Park freni indir start - stop kapat
Ve hareket
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok ben zaten atıl kurt diyorum...MSE dedi:@Umut
Umut abi senin gazla demen hiç olmamış. O tabir 1.2, 1.4 ve 1.6 kullanıcıları için geçerli. Senin fırla, uç vb. gibi şeyler söylemen lazım 8D 8D 8D