silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Son dakika :silvershadow dedi:
@mandufla Deniz hocam bu rüya sırasında çıkarmış olabilir misinizmandufla dedi:Dün gece rüyamda araçta bir uyarı belirdi. Araç durumuna baktığımda "yazılım da sorun var. Yazılım güncellemesi / yeniden yüklenmesi gerekiyor" gibi bir uyarı gördüm. Soluk soluğa uyandım. Baktım ki hava karanlık ve yataktayim. Bi oh çektim. Ama içime de bir kurt düştü. Daha arabaya binmedim. Biner binmez kontrol edeceğim araç durumu menüsünü.
Sevgili golf. Neler yapıyorsun bana [emoji15] [emoji15] [emoji23] [emoji23]
Eklemeyi yaptım Muhammed Hocam. Kuvvetle muhtemel öyle olmuştur [emoji2]MSE dedi:@mandufla Deniz hocam bu rüya sırasında çıkarmış olabilir misinizDün gece rüyamda araçta bir uyarı belirdi. Araç durumuna baktığımda "yazılım da sorun var. Yazılım güncellemesi / yeniden yüklenmesi gerekiyor" gibi bir uyarı gördüm. Soluk soluğa uyandım. Baktım ki hava karanlık ve yataktayim. Bi oh çektim. Ama içime de bir kurt düştü. Daha arabaya binmedim. Biner binmez kontrol edeceğim araç durumu menüsünü.
Sevgili golf. Neler yapıyorsun bana [emoji15] [emoji15] [emoji23] [emoji23]
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]silvershadow dedi:@mandufla
Değerli Hocam;
Eşim boğa burcu müthiş kıskanç..
Ama bu güne kadar beni araba kullanırken veya Golf'ümle ilgilenirken her gördüğünde gözlerinde gördüğüm kıvılcımlar başka bir durumla mukayese edileyecek kadar fenaydı. s=bur2
Direksiyon çizilir yüzüğü çıkartayım deyince bana cevabı yapıştırmıştı.
"Hayrola beni Golf'le mi aldatacaksın?" 8D
İyi alışmış hocam Böyle giderse yandınız 8DDrMobile dedi:@mandufla ayni durum buzde de vardi.
Cok titizleniyordum arabaya , surmeye korkuyordu. Sonra edirnede tamponu vurdu. Hic kizmadim ama 2 gun aglak gezdi.
Sonra boydan boya cizdiler. Onda da halledilebilecegini gordu alisti boyle , simdi de marspiyer olayimiz var