Bayıldım... İşçilik çok güzel olmuş. Keşke adres ve telefon da olsa
Bayıldım... İşçilik çok güzel olmuş. Keşke adres ve telefon da olsa
Aliexpresste mevcut bu kılıflardan. Onlardan alıp bir oto döşemeci veya aksesuarcısına diktirilebilir.Bayıldım... İşçilik çok güzel olmuş. Keşke adres ve telefon da olsa
Sacede dikiliyor değerli Hocam, tuş takımının oraları da altına ittirmiştir o kısımları ince tornavida ile hafif esneterek.@yusuf hocam beşiktaşta Art Car varmış orası yapıyormuş.100 tl nin üstünde veb sitedi mevcut bakarsın.işçilikleride çok iyimiş.
Birde facebookta kırklareli deri direksiyon diye bir isim var buranın ilçelerine gelip yapıyormuş 50 tl fiyatı var.yalnız işçiliği biraz amatör gibi tuş takımı kenarından düz geçmiş parçayı.
Birkişide ben aldım kendim yaptım demiş 1.5 saatte nasıl yaptıysa.
2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.
Dikiş çözülmesi varsa direksiyonunuz değişir hocam. Fotoğraf atabilir misiniz. Zaman geçirmeden servise gidinbende daha uc haftalik golf var,direksiyonun dikislerinde cozulme gordum,garantiden yapilir herhalde degilmi arkadaslar.
Bende Chemical Guys Leather Cleaner ile 2 ayda bir silip, Chemical Guys Leather Cream E Vitamin ile bakım yapıyorum. Benim kremin özelliği parlak değil, mat bir doku bırakıyor, hep ilk günkü matlığını korumasına yardımcı oluyor.Arkadaşlar deri direksiyon için bakım ürünü kullanan var mı?
Merhabalar;Bende Chemical Guys Leather Cleaner ile 2 ayda bir silip, Chemical Guys Leather Cream E Vitamin ile bakım yapıyorum. Benim kremin özelliği parlak değil, mat bir doku bırakıyor, hep ilk günkü matlığını korumasına yardımcı oluyor.
Parlak direksiyon hiç sevmem.
22 bin kmdeki T9 308 imin direksiyonu neredeyse ilk günkü gibi.