🧿 Yeni Araç Tiguan 1.5 TSI 150 Ps Elegance DSG - Travel Assist 🧿

Teşekkür ederim, daha iyisi sizlere nasip olsun.
El frenini manuel tıklayarak kullanmaya başladık. En fazla 1 saniye zamanımızı almış oluyor. Uzun vadede sıkıntı olmasın diye düşündüm.

Durunca N ye alma vs durumuna gelince o şekilde dikkat ederek yapıyoruz. Aile üyeleri için burası eğimli mi değil mi diye düşüneceklerini pek sanmıyorum, insan nasıl alışırsa o şekilde kullanır diye düşünüyorum.

Şimdilik şanzımanın tepkisinden memnun kaldım.(DQ381) İlk gaza basışta hemen tepki veriyor gibi hissettim.
Aracınız dq200 diye biliyorum ama iyileştirilme yapıldı vites geçişleri, sıcak soğuk çalışmada ayrı tepki veriyor artık düşük hızlarda 2000 devire yakın arttırıp azaltma yapıyor tüp bu şekilde daha çok dayanacak gibi

Teslimatta hediye ettikleri yakıtı
borusan/kosifler misliyle bakımlarda geri alıyor/alır. Affetmezler.

Allahtan araç ultra minimal yakıyor. (1.16 d bmw) golf tdi dan %15-20 daha ekonomik

Diğer konu,,,
1.18 le 1,16 d nin yakıtı arasında 2 dünya fark var.

Yani bizdeki gibi ha tsi ha tdi deyip kestirip atamaz bmw alemi ......
Vallahi bmw yi daha bilmiyorum ama vw bakimida hic ucuz degil
Buna ragmen boyle yapmalari hosuma gitti.
118 yakitini bilmiyorum ama onceki aracim 1.2 tsi ile ayni yakiyor arac suan hatta benzin mazottan ucuz oldugundan daha az yakiyordu.

Vallahi bmw yi daha bilmiyorum ama vw bakimida hic ucuz degil
Buna ragmen boyle yapmalari hosuma gitti.
118 yakitini bilmiyorum ama onceki aracim 1.2 tsi ile ayni yakiyor arac suan hatta benzin mazottan ucuz oldugundan daha az yakiyordu.
İlk bakımda öğrenirsiniz bmw bakım ücretini. Euro kuru ile hesapliyorlar bakımı. Firmanın ismide biliyorsunuzdur Borusan...wv ile kıyaslanamaz fiyatı, en az 2 katı.

Aracınız dq200 diye biliyorum ama iyileştirilme yapıldı vites geçişleri, sıcak soğuk çalışmada ayrı tepki veriyor artık düşük hızlarda 2000 devire yakın arttırıp azaltma yapıyor tüp bu şekilde daha çok dayanacak gibi
Yanlış biliyorsunuz. 1.5tsi tiguanlar dq381 ıslak kavrama. Sizin bahsettiğiniz iyileştirme yapılanlar belli bir sene üzeri golf7 ve sonrası 7,5 ve 8. Troc vs.

DQ381 mevcut hocam.

Biraz önce Uzun far Asistanı(DLNA) mevzusu için Necati Ustaya uğradım.

Bilgisayardan baktı, Uzun far asistanı destekliyormuş . Araçta gelen kamera 2Q0 kameraymış. Swap gerektirmeden halledilmiş oldu.

DQ381 mevcut hocam.
1.5 110kw a kadar tüm modeller dq200 olarak biliyorum yanlış biliyor da olabilirim siz bu bilgiyi nereden aldınız acaba? Dq200 ün son versiyonu 7f olarak biliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_4664.jpeg
    IMG_4664.jpeg
    191.8 KB · Görüntüleme: 24
1.5 110kw a kadar tüm modeller dq200 olarak biliyorum yanlış biliyor da olabilirim siz bu bilgiyi nereden aldınız acaba? Dq200 ün son versiyonu 7f olarak biliyorum
Benim araç DXD motor hocam.

Aracın Almanya belgesi kağıdında da DQ381 yazıyordu. Hem yurtdışı forumlarında da yazmışlardı.
Makyajlı Tiguanın hepsi DQ381 diye biliyorum.
Formentor , Tiguan , Karoq , Kodiaq modeller DQ381 olması lazım.

Aracın Almanya belgesi kağıdında da DQ381 yazıyordu. Hem yurtdışı forumlarında da yazmışlardı.
2019 2.yarisina kadar olan mk2 1.4tsi tiguanlar DQ250 6 ileri ıslak kavrama. Makyajlı ve makyajsız 2019 2.yarisi sonrası ülkemize gelen 1.5tsi tiguanlarin hepsi DQ381 7 ileri ıslak kavrama. Araç kitapçığının ilk sayfasındaki ve bagajda stepne altındaki zemine yapışık araç bilgi etiketinde yazıyor. Transmisyon kodu UBC olanlar DQ381...

Ekli dosyalar

• 20200325_184133.jpg
    20200325_184133.jpg
    85.2 KB · Görüntüleme: 34
Yanlış biliyorsunuz, daha öncede yazdım size cevaben...

Teşekkürler

Biraz önce Uzun far Asistanı(DLNA) mevzusu için Necati Ustaya uğradım.

Bilgisayardan baktı, Uzun far asistanı destekliyormuş . Araçta gelen kamera 2Q0 kameraymış. Swap gerektirmeden halledilmiş oldu.
Harika olmuş hocam.

Merak ettiğim aynı işlem T-Roc için de yapılabiliyor mu acaba R-Line T-Roc’ta da böyle kameralı yakınımın aracı.

Harika olmuş hocam.

Merak ettiğim aynı işlem T-Roc için de yapılabiliyor mu acaba R-Line T-Roc’ta da böyle kameralı yakınımın aracı.
Sanırım oluyor ama T-Roc farı Tiguan kadar performanslı değil sanırım. Yine de sormakta yarar var.

Tiguan-Passat-Golf farları bayağı iyi demişti.

Geri
Üst Alt