Tüfekci
Üye
Sırayla gideyim ,değerli hocam öncelikle k.bakmayin çok bilgili değilim bu konularda sorularımı mazur görün lütfen.Kusura bakmayın yoğunluktan anca görebildim. Şu ilk fotoğraftan anlaşılacağı üzere motor kontrol ünitesi abs üzerindeki arızayı kaydettiğini bildirmiş ama sadece bilgi atmış buda demek oluyorki kontrol ünitesinde bir iletişim kaybı yok / can hatları sağlam.
İkinci görsele geçince ABS kontrol ünitesinin kaydettiği arızalar uyumsuz sinyal tarzındaki arızaları tüm sensörlerde vermiş, şase numaranızdan kontrol sağladım. 3Q0 907 379 AF nolu abs kontrol ünitesi aracınızda mevcut mu para kodunu bir teyit edermisiniz.
Ayrıa 2. fotodaki arıza saysıı daha fazla aşağı doğru çekip tüm listeyi atmalısınız bu 2 arızayı verip bırakmaz. Sensörlerin kalibrasyonu arıza olarak düşüyorsa bana 44 ( direksiyon kolunu elektroniği ) içinde bulunan arızaların bilgiside gerekiyor. İmkanınız varsa vagcom ile tam tarama yapıp atmanızı istiyorum.
-para kodunu nereden teyit edebilirim ?
-2.fotografin devamı 102241 numarayla biten ilk attığım cevaptaki iki fotoğraftan ikincisi.Başka hata yoktu hepsini çektim özel serviste çıkan.
-Vagcom servislerde bulunur mu yoksa kendim mi alacağım İnternetten nereden alabilirim .(eğer istanbul ya da Kocaeli'nde bulabileceğim bildiğiniz biri varsa aracı direk orayada götürebilirim hatta içim daha rahat eder )