Golf 8 alma arefesindeyim, golf 7 mi sattıktan sonra 2 sene geçti farklı farklı araçlar kullandım en son cupra formentor kullandım geçen ay sattım. Şuan için beklemedeyim Clio var idare ediyoruz ancak her zaman golf 8 içimde kaldı aracı deneme fırsatım bile olmadı bugüne kadar. Bir çok bayi ile görüştüm 1.0 etsi style paket 2023 model araçlar var bayilerde bütçemede uyuyor. 1675-1.720 arası fiyatlar veriyorlar pazarlık yapılabilir. Bir tane tanıdık bir bayi müdürü Nisan sonu gibi 8.5 gelecek dedi, açıkçası bana pek öyle gelmiyor. T-Cros makyajlı bile ağustos gibi tanıtıldı 2024 Şubat sonu anca gelecek bayilere. Volkswagen de yeni tanıtılan bir aracın 3-4 ay gibi bir sürede Türkiye’ye geldiğine son yıllarda şahit olmadım, en kısa süre 9 ay gibi geliyor bana golf 8 neredeyse 1 seneyi geçti öyle geldi. Sizin fikirlerinizi bekliyorum golf 8 style 1.0 Sunrooflu aytaşı girisi aracı alayım mı? Yoksa makyajlıyı bekleyeyim mi? Gerçekten Nisan da geliyor olsa bekleyeceğim, ancak hali hazırda Almanya sayfasında bile 8.5 un fiyatını göremedim. Avrupa da dahi satışta değil sanırım şuan.